Re: Sezon 2015-16 runda jesienna. Spekulacje, dyskusje, transfery

151
To, że Janusz czy Abramowicz odejdą można było przypuszczać i jest to strata wliczona. Deja w tym sezonie grał według mnie słabo, wiadomo, że szkoda, bo to praktycznie wychowanek, ale ostatnio częściej denerwował niż zachwycał. Zgadzam się też z uż.zebro, dla mnie strata tych trzech ww. juniorów byłaby bardzo bolesna i mam nadzieję, że jednak zostaną. Co do reszty, to pozbywamy się szrotu.

Co do przymiarek do klubu, to dobrze, że ktoś zerknął w region, choć mam wrażenie, że zainteresował się nie tymi co trzeba. Pisałem już o graczach z Głubczyc, Stal Brzeg z kolei była monolitem w defensywie i straciła naprawdę mało bramek. Ale przyznaję, że nie mam wiedzy odnośnie tych chłopaków z Paczkowa, więc może rzeczywiście się wyróżniali. Dobrze też, że jak mamy brać kogoś z takiego Wałbrzycha, spadkowicza z 2 ligi, to są to dwaj najlepsi piłkarze (najlepszy strzelec i kapitan). No i oczywiście cieszę się na planowane włączenie trzech juniorów do 1 składu, pisałem już, że Sowińskiego i Gordzielika bym spokojnie widział w drużynie.

152
respest pisze:No i oczywiście cieszę się na planowane włączenie trzech juniorów do 1 składu, pisałem już, że Sowińskiego i Gordzielika bym spokojnie widział w drużynie.
Hehe :D po pierwsze - najpierw muszą podpisać z Odrą kontrakty, po drugie, musi odejśc Smółka który obiecuje juniorowi 90 minut nie pozwalając mu jechać na mecz centralnej ligi do zabrza, po czym sadza go na ławce i po interwencji pana Tomka Piwowarczyka, prosto w pysk wmawia mu że on nic takiego nie mówił :) Oczywiście teraz takiej sytuacji nie będzie, bo Odra juniorów nie ma xD ale to tylko przykład tego jak mocno stawia na młodych pan smółka :p
Do pierwszej druzyny wejdzie pewnie jakis junior który nie mierzy nigdzie wyżej jak 3 liga i na tym się skończy, nie będzie grał bo będzie za słaby, wszyscy lepsi spierdolą, bo nawet jakby zostali to by nie grali xd

OTO ODRA OPOLE
NIE DLA SMÓŁKI W OPOLU

153
Ważne kto układa nowy skład. Kiedy zastanowimy się czego zabrakło w minionym sezonie odpowiemy szybko- goli dających punkty i awans. A kto z reguły strzela gole ? Napastnicy. Myślę że trener i zarząd wyciągnęli odpowiednie wnioski i zrobią wszystko co jest możliwe w Opolu aby feta z okazji 70-lecia klubu jednak się odbyła z przesunięciem na czerwiec 2016 roku.

157
Trener Odry Opole pan Zbigniew Smółka,dołaczy do drużyny za kilka dni.Nie jest na urlopie,obserwuje pewnie graczy do naszego klubu,POZA GRANICAMI.Niezle jaja,a piłkarz z Wabrzycha ,pomocnik ,ktory jest na testach w Odrze i ZDOBYL JEDNEGO GOLA W OSTATNICH 3 LATACH KIM JEST?za 3 tygodnie puchar,a zbynio ma nas w d..przygotowuje sie na wakacjach,ostatnio w zimie Turcja tylko jemu posluzyla

166
matioks pisze:Boże a miałem nadzieję że coś nas uchroni od ałdasia...to kurwa przyszedł drugi ..ja pierdole .. flejterski go wciągał nosem ale ałdaś to pierwszoligowiec ...jak mógłby u nas siedzieć na ławce ?
Skończ już kurwa pierdolić i wylewać swoje żale, bo na forum się odechciewa wchodzić od jakiegoś czasu. Ktoś pisze jakąś plotę, w żadnym razie jeszcze nie potwierdzoną, a Ty już się podpalasz jak Wasilewski pod bramką!

170
Do przerwy 0:1 pisze:18 letni młodszy Ałdaś jako obrońca 17 razy wchodził z ławki rezerwowych w I lidze w Chrobrym Głogów. Raz zagrał cały mecz. Konieczne jest jakieś rozwiązanie dla opolskich juniorów. Przychodzą do Odry młodzieżowcy tj. Droszczak, Sypek czy młodszy Ałdaś bardziej ograni niż nasi wychowankowie.
Jakub Ałdaś w sezonie 2014/2015 w barwach Chrobrego Głogów nie wystąpił w żadnym meczu ligowym

174
Łukasz 1945 pisze:
matioks pisze:Boże a miałem nadzieję że coś nas uchroni od ałdasia...to kurwa przyszedł drugi ..ja pierdole .. flejterski go wciągał nosem ale ałdaś to pierwszoligowiec ...jak mógłby u nas siedzieć na ławce ?
Skończ już kurwa pierdolić i wylewać swoje żale, bo na forum się odechciewa wchodzić od jakiegoś czasu. Ktoś pisze jakąś plotę, w żadnym razie jeszcze nie potwierdzoną, a Ty już się podpalasz jak Wasilewski pod bramką!
Haha prawda boli co ? i ma boleć może się w końcu obudzisz i zobaczysz że coś w klubie jest nie tak ..
NIE DLA SMÓŁKI W OPOLU