Re: Puchar Polski 2019/2020
103Odra Opole kontra dzieci z Warszawy i okolic 0-1, jak tak zakoncza to wstyd na cala Polske
104teraz Widzew moze wygrac a Legia i tak bedzie dalej w pucharach, dzieki naszym paralitykom
10750 lat jestem kibicem Odry ale dzisiaj to mnie wyjebali jak malo kiedy w calej historii naszego klubu
110Bardzo ładnie. Można się skupić na lidze...
;)
Eh, a teraz jeszcze pewnie trafią na Legię, albo Widzew ;))
;)
Eh, a teraz jeszcze pewnie trafią na Legię, albo Widzew ;))
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
111Ja już mam wyjebane niech lepiej spadną do 2 ligi.Wypierdolic tych pilkarzyków,tego chuja karola też należy się pozbyć.Mam nadzieję że jakaś karę poniosą ci frajerzy co grają.
112A ja nie wiem czy to nie jest tak ze tak samo jak nie zalezalo klubowi na awansie do ES kiedy po 1 rundzie byly na to realne szanse tak samo teraz całkiem na reke jest ten spadek. Mniejszy budzet nowej spółki, mniejsze wydatki wszystko latwiejsze dla organizacyjnego haosu jaki panuje od lat. Dobra zmiana/gruba kreska i praca u podstaw w 2 a może i 3 lidze.
Projekt stadiony przerobi sie na amfiteatr i bedzie Slawomir i Zenek Martyniuk. Będzie fajnie, derby ze Sforą i Zdzichami, a może i włókniarz kietrz.
Rece opadają, niestety przestaje wierzyć ze moze sie to skonczyc inaczej niz feniksem z popiołów.
Walka o ES w sezonie 2031/2032.
Projekt stadiony przerobi sie na amfiteatr i bedzie Slawomir i Zenek Martyniuk. Będzie fajnie, derby ze Sforą i Zdzichami, a może i włókniarz kietrz.
Rece opadają, niestety przestaje wierzyć ze moze sie to skonczyc inaczej niz feniksem z popiołów.
Walka o ES w sezonie 2031/2032.
113Tak powinien wygladac wynik kiedy drużyny dziela 2 klasy rozgrywkowe:
A u nas żenująca rzeczywistość :-(
114Cały ten zespół przypomina mi takiego ucznia lenia, który okłamuje rodziców, że się uczył do klasówki, że przerobił wszystkie zadania, że teraz będzie dobrze. Przychodzi sprawdzian i ... znowu jedynka. I wypowiedz piłkarzy po meczu ...musimy zapomnieć o tym meczu, jutro weźmiemy się do pracy.... A pojutrze kolejna jedynka.
115Zwycięstwo zawodowych juniorów z amatorami seniorami w mediach: http://www.sport.pl/pilka/7,65045,25365 ... n=FB_Sport
116zastanawiam sie jak " pilkarze " Odry po meczu mogli spojrzec w oczy tym najwierniejszym kibicom Odry, ktorzy pojechali na odlegly mecz, w chlodna srode, zeby ogladac te ich nieporadnosc niby zawodowcow przeciwko dzieciom z Warszawy i okolic. wstyd panowie pilkarze wstyd jak chuj. zmiencie prace a pilka zajmujcie sie tak jak ja , poprostu amatorsko, ale wy grywajac na lakach i pastwiskach
117Nie mogli, dlatego nie podeszli pod sektor gości ;))
Swoją drogą strzelec bramki to ponoć regularny bywalec Żylety.
Ciekawe co tam u Wróbla i Sparwassera.
Swoją drogą strzelec bramki to ponoć regularny bywalec Żylety.
Ciekawe co tam u Wróbla i Sparwassera.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
118kto wie, moze kilku z naszych kibicow z trybuny A tez daloby wiecej serducha w tym meczu
119Sprostuję bo byłem na meczu:
Nasi naprawdę grali dobrze, miazdzyli ich w każdym aspekcie. Mieli z 15 sytuacji na bramkę gdzie powinno paść parę goli. Piech zagrał zajebiście, walczył starał się, oddał kilka strzałów na bramkę. Legia 2 akcje i strzał życia, raczej nie do obrony - nie ma co winić Rosy. Zagrali o wiele lepiej niż po zmianie Błanik (choć było widać w kilku meczach że ma potencjał, po prostu nie siadł mu mecz). Ale jak to w piłce - niewykorzystane sytuacje lubią się mścić. Odra o wiele lepiej piłkarsko, fajnie sobie piłką grali ale kilka akcji naprawdę nie wiem jak mogło nie siąść. Po prostu pech do potęgi.
P.S. nie bronie ich, obiektywnie stwierdzam jak to wyglądało
P.S. 2 rozumiem wkurwienie tych co przyjechali, ale wypowiadają się tu ludzie którzy na meczu nie byli a twierdzą że nasi odpuścili i mieli w dupie to spotkanie
P.S. 3 nie, nie byłem z kibicami Odry bo akurat byłem na miejscu i byłem na sektorze gospodarzy
Nasi naprawdę grali dobrze, miazdzyli ich w każdym aspekcie. Mieli z 15 sytuacji na bramkę gdzie powinno paść parę goli. Piech zagrał zajebiście, walczył starał się, oddał kilka strzałów na bramkę. Legia 2 akcje i strzał życia, raczej nie do obrony - nie ma co winić Rosy. Zagrali o wiele lepiej niż po zmianie Błanik (choć było widać w kilku meczach że ma potencjał, po prostu nie siadł mu mecz). Ale jak to w piłce - niewykorzystane sytuacje lubią się mścić. Odra o wiele lepiej piłkarsko, fajnie sobie piłką grali ale kilka akcji naprawdę nie wiem jak mogło nie siąść. Po prostu pech do potęgi.
P.S. nie bronie ich, obiektywnie stwierdzam jak to wyglądało
P.S. 2 rozumiem wkurwienie tych co przyjechali, ale wypowiadają się tu ludzie którzy na meczu nie byli a twierdzą że nasi odpuścili i mieli w dupie to spotkanie
P.S. 3 nie, nie byłem z kibicami Odry bo akurat byłem na miejscu i byłem na sektorze gospodarzy
120Tylko piłka nożna to nie gra na przewagi tylko na bramki. Zamieniłbym te kilogramy zaangażowania na gram jakości.
123Wlasnie przeleciał nam mecz w pucharze z Mistrzem Polski Piastem Gliwice.