Re: Puchar Polski 2019/2020

112
A ja nie wiem czy to nie jest tak ze tak samo jak nie zalezalo klubowi na awansie do ES kiedy po 1 rundzie byly na to realne szanse tak samo teraz całkiem na reke jest ten spadek. Mniejszy budzet nowej spółki, mniejsze wydatki wszystko latwiejsze dla organizacyjnego haosu jaki panuje od lat. Dobra zmiana/gruba kreska i praca u podstaw w 2 a może i 3 lidze.
Projekt stadiony przerobi sie na amfiteatr i bedzie Slawomir i Zenek Martyniuk. Będzie fajnie, derby ze Sforą i Zdzichami, a może i włókniarz kietrz.

Rece opadają, niestety przestaje wierzyć ze moze sie to skonczyc inaczej niz feniksem z popiołów.
Walka o ES w sezonie 2031/2032.

116
zastanawiam sie jak " pilkarze " Odry po meczu mogli spojrzec w oczy tym najwierniejszym kibicom Odry, ktorzy pojechali na odlegly mecz, w chlodna srode, zeby ogladac te ich nieporadnosc niby zawodowcow przeciwko dzieciom z Warszawy i okolic. wstyd panowie pilkarze wstyd jak chuj. zmiencie prace a pilka zajmujcie sie tak jak ja , poprostu amatorsko, ale wy grywajac na lakach i pastwiskach

119
Sprostuję bo byłem na meczu:
Nasi naprawdę grali dobrze, miazdzyli ich w każdym aspekcie. Mieli z 15 sytuacji na bramkę gdzie powinno paść parę goli. Piech zagrał zajebiście, walczył starał się, oddał kilka strzałów na bramkę. Legia 2 akcje i strzał życia, raczej nie do obrony - nie ma co winić Rosy. Zagrali o wiele lepiej niż po zmianie Błanik (choć było widać w kilku meczach że ma potencjał, po prostu nie siadł mu mecz). Ale jak to w piłce - niewykorzystane sytuacje lubią się mścić. Odra o wiele lepiej piłkarsko, fajnie sobie piłką grali ale kilka akcji naprawdę nie wiem jak mogło nie siąść. Po prostu pech do potęgi.

P.S. nie bronie ich, obiektywnie stwierdzam jak to wyglądało

P.S. 2 rozumiem wkurwienie tych co przyjechali, ale wypowiadają się tu ludzie którzy na meczu nie byli a twierdzą że nasi odpuścili i mieli w dupie to spotkanie

P.S. 3 nie, nie byłem z kibicami Odry bo akurat byłem na miejscu i byłem na sektorze gospodarzy