Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

354
Takie obaj mieli klauzule i tyle. Jestem pewien że jednak pensje o wiele większą życzył sobie Banaszak, więc wcale wyjść tak matematycznie korzystnie by nie musiało. Poza tym u nas najbardziej palącym problemem był (teraz może już mniej, bo mamy 4 seniorów i jednego juniora plus Pochciola który się leczy, na tą pozycję) środkowy obrońca. No i Brazylijczyk ma 25 lat, także potencjał sprzedażowy teoretycznie większy. A po tym co pokazał w sparingu na tle bardzo wymagającego rywala (bardzo podobał mi się ten Grek w ZL, widać że to poziom Ekstraklasy co najmniej), to może szybko stanie się ulubieńcem kibiców tak jak w Siedlcach.

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

355
Jakie wrażenia po wczorajszym sparingu ?
Kupczyk mi sie podobał. Oby tylko nie stłamsić tej jego fantazji ... Oskar Zawada podobnie pokazał się na początku i wiadomo jak to się skończyło.
Milos na wahadle z Zagłębiem wyglądał tragicznie, ale wczoraj w trójce obrońców na prawej stronie wyglądał na prawdę dobrze, Chociaż ciężko o jego weryfikację w defensywie na tle Kluczborka ...

358
Dzisiaj dzień pokazywania nowych koszulek w Ekstraklasie i w 1 lidze na nowy sezon.

Cała Polska została zalana przez nowe koszulki…
Cała? Nie!
Jedna, jedyna osada, zamieszkała przez nieugiętych Wikingów Południa, wciąż stawia opór najeźdźcom i uprzykrza życie sympatykom ładnych koszulek...
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

359
LooZ^ pisze: piątek, 11 lipca 2025, 17:22 Dzisiaj dzień pokazywania nowych koszulek w Ekstraklasie i w 1 lidze na nowy sezon.

Cała Polska została zalana przez nowe koszulki…
Cała? Nie!
Jedna, jedyna osada, zamieszkała przez nieugiętych Wikingów Południa, wciąż stawia opór najeźdźcom i uprzykrza życie sympatykom ładnych koszulek...
W związku z wprowadzeniem koszulek jubileuszowych "pasiaków" było powiedziane że nie będzie zmiany koszulek w tym sezonie.

361
czubus pisze: piątek, 11 lipca 2025, 19:43
Polak'o pisze: środa, 9 lipca 2025, 8:20 Pomysł z 4F jest dobry. Polska firma, rozrasta się na inne państwa, przyszłościowa na pewno.
Za tego 4F to jednak podziękuję.
Zobaczcie nowe stroje Korony przecież to jakas masakra a i na jakość kibice narzekają.
Jakość i komfort użytkowania produktów pozostawia wiele do życzenia.

362
To raczej projekt kogoś z Korony, rok temu tez mieli 4F i mieli bardzo fajny projekt.

Jakość materiałów koszulek piłkarskich faktycznie jest krytykowana i faktycznie nie przypomina tradycyjnych koszulek piłkarskich. W lutym szef 4F zapowiadał, że skupią się na sportach zespołowych i technologii materiałów więc zobaczymy za jakiś czas.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

363
LooZ^ pisze: piątek, 11 lipca 2025, 20:31 To raczej projekt kogoś z Korony, rok temu tez mieli 4F i mieli bardzo fajny projekt.

Jakość materiałów koszulek piłkarskich faktycznie jest krytykowana i faktycznie nie przypomina tradycyjnych koszulek piłkarskich. W lutym szef 4F zapowiadał, że skupią się na sportach zespołowych i technologii materiałów więc zobaczymy za jakiś czas.
No ja się domyślam, że to projekt od kogoś z Korony tylko czy 4F nie ma nic do gadania i musi sygnować tak beznadziejną koszulkę swoim logiem ?
Naprawdę dawno nie widziałem tak brzydkich koszulek. Umiejscowienie herbu i sponsora to jakaś tragedia.