Re: Stadion dla Odry

1503
Do pruderyjnych nie należę ale nie o to chodzi, może taniec na rurze? 😁
Nie oceniam kreatywności twórcy ani potencjału marketingowego pomysłu a sam fakt stawiania wanny na boisku podczas meczu.
Ludzie się zabijają bo takie mamy czasy ... Jerry Springer show.
To oczywiście moja subiektywna ocena ale dla mnie to megaslabe i tyle.

1515
Po tych paru meczach:

- Oleska 51 na jesień - średnia 2261 - ~65% pojemności
- Olejnika 1 (5 meczów) - średnia 5720 - ~58% pojemności

Myślę, że można być umiarkowanie zadowolonym. Dzisiaj fajny wynik, prawie 6000 ludzi. Nie sądzę, aby przy Oleskiej było więcej niż 2.000 na takim meczu.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

1516
Tak, choc chciało by sie więcej to trzeba szanować ten wynik. Daje nadzieję ze jak będziemy sie bić o awans a potem grać w ekstraklasie to będzie jeszcze lepiej 🤣

...gdyby tak jeszcze ktoś pomyslal jak usprawnić wyjazdy z parkingow po meczu - przy komplecie bedzie dramat 😁

1517
Nie wiem po co ta piosenka jest puszczana po bramce?! Ona nic nie ma wspólnego z Odrą! Jakaś z przysłowiowej dupy melodia. Radość kibiców i ich śpiewy okrzyki po bramce są moim zdaniem o wiele lepsze! I tak już jest lepiej Panowie, bo jak zawodnicy podchodzą po meczu pod sektor wyłączana jest melodia brawo!!
Pomyślcie jeszcze czy puszczanie jakiego kolwiek utworu po bramce ma sens. Albo puszczać coś co jest związane z Odrą. Bądź wzorem spikera z Napoli ciągnąć długie goooooooooolllllllllll!!!!!