Re: Z oficjalnej...

1282
Też mi się skojarzyło trochę z estetyką sprzed 20 lat. Ja tam specjalistą nie jestem, ale kojarzy mi się że te "złocenia"/odblaski na herbie, jakieś dodatkowe wstążki, to moda właśnie z tego okresu, a w ostatnich latach wszystko poszło raczej w uproszczenie i likwidacje tych odblasków w herbach.

Ja osobiście wolałbym po prostu grę ze starym herbem (do którego ten okolicznościowy nawiązuje), ewentualnie prostym napisem pod nim "80 lat".

1294
Nie ma na to wątku wiec napisze tutaj (bo wiem ze czytaja):

Dlaczego oferta oficjalnego fan shopu jest taka zenujaca ??
Pomijając koszulki meczowe (JAKO) gdzie rozumiem ze wyboru nie ma pozostałe produkty są słabej jakości.
Jak patrze na te odpustowe czapki czy zwykle koszulki z napisem to odechciewa sie kuoic cokolwiek.
Rozumiem ze produkt tani i masowy być musi być w ofercie ale może ktoś poszedłby po rozum.do głowy i zaproponował coś naprawdę fajnego.
Nawet porównując do produktów oferowanych na stoliku Kibiców aż bije różnica jakości.
Uwierzcie ze są tacy którzy wolą zapłacić więcej ale oczekują jakości a nie najtańszego chińskiego badziewia jak na straganie odpustowym.
Popatrzcie na oferty.innych fan shopów....
Jaka to sztuka znaleźć agencje reklamowa która zaproponuje produkty lrpezej jakosci ?

1295
https://odraopole.pl/w/komunikat-klubu-4

"Rada Nadzorcza OKS Odra Opole S.A. w dniu dzisiejszym podjęła uchwałę o odwołaniu Pana Adama Matyska z funkcji członka Zarządu Klubu."

To jest skandal jeszcze większy niż z Milosem. Ja doceniam, że ktoś się myli i potem bierze na siebie ten błąd (vide sprawa Milosa czy Sobolewskiego w ostatnim wywiadzie z prezesem), bo rzeczą ludzką jest błądzić, ale trochę w ostatnim czasie tych pomyłek za dużo a odpowiedzialności brak.