Re: Puchar Polski 2024/2025
#2...żeby nie było wstydu i tłumaczenia że koncentrujemy sie ma lidze.
Kiedy gramy ?
Kiedy gramy ?
#6Biorąc pod uwagę, że pierwsza drużyna Podbeskidzia gra jutro czy pojutrze, to naprawdę powinny grać rezerwy. Czyli ekipa pałętająca się w dołach IV ligi.
Zwycięstwo jest obowiązkiem.
Zwycięstwo jest obowiązkiem.
#9Biorąc pod uwagę ostatni mecz ligowy to w "11" tylko Piroch, Błyszko, Prikryl i Wolny. Wraca Szrek i Kamiński.
#13Wszyscy czekają na ligę.
Oby sobol nie powiedział że nastawiamy się na pp.
A tak poważnie to zwycięstwo z u19 to był obowiązek i nie ma się czym emocjonowac.
...choć cieszy lista strzelców bramek 😁
A przede wszystkim powrót kamyka i szreka.
Oby sobol nie powiedział że nastawiamy się na pp.
A tak poważnie to zwycięstwo z u19 to był obowiązek i nie ma się czym emocjonowac.
...choć cieszy lista strzelców bramek 😁
A przede wszystkim powrót kamyka i szreka.
#14Brawo za pewną wygraną i awans do następnej rundy, cieszy skuteczność.
Moda przemija WIARA wiecznie trwa.
#16Przedostatni mecz przy Oleskiej w historii.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#17A w przypadku awansu do kolejnej rundy nie moglibyśmy grać przy Oleskiej?
Ja bym chętnie pożegnał Oleską na początku grudnia meczem z Legią albo Śląskiem (chociaż z tymi drugimi mam nadzieję zmierzymy się w przyszłym sezonie w lidze) ;)
Ja bym chętnie pożegnał Oleską na początku grudnia meczem z Legią albo Śląskiem (chociaż z tymi drugimi mam nadzieję zmierzymy się w przyszłym sezonie w lidze) ;)
#18Nie no, nie założyłem możliwości wygranej ;) A i tak w grudniu nie wiem czy by nam pozwolili grać przy Oleskiej.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#19Jak możesz nie zakładać zwycięstwa 😁. Oczywiście że wygramy a jak w grudniu nie na Oleskiej to na wiosnę na otwarcie stadionu ze Śląskiem. Tak to widzę.
#20Szukam, szukam i wychodzi mi że ostatni raz Pogoń (wtedy lider Ekstraklasy) gościliśmy w 2000 roku również w PP.
#21...ta 9K na trybunach..
Pamiętam jak dziś...
Pamiętam też dania nie słyszana przyśpiewkę z tego spoktania:
Ch... wam w twarze paprykarze 😁
Pamiętam jak dziś...
Pamiętam też dania nie słyszana przyśpiewkę z tego spoktania:
Ch... wam w twarze paprykarze 😁
#22Różnie źródła podawały, od 8 do 10K. Przed meczem chyba grała orkiestra wojskowa. Ze Szczecina około 100 osób.
#23Taki miałem sen że ligę może bez większych sukcesów ale odratujemy, za to w pp pykniemy paprykarzy a potem legia na nowym stadionie 😁
#25Uwczesny lider ekstraklasy Pogoń Szczecin. Uległa liderowi pierwszej ligi Odrze Opole 2:1. Szkoda tylko że ten jak i wcześniej mecze, był kupiony!