No lipa, ale to tak działa niestety obecnie - zrobili z 1ligi normalny kanał tv i włączyli go do swojego pakietu.
Dla kogoś kto nie ma sportu oferta nie jest złaz ale większość z nas ma jakieś pakiety i nie zawsze może z nich zrezygnować.
Na moim przykładzie
Mam w kablówce wszystkie te programy, ale tylko Polsaty i eleveny jako osobny pakiet a całą resztę w ramach pakietu z innymi programami nie-sportowymi.
Jak zrezygnuje z polsatow+elevenow to zaoszczędzę jakieś 20-25 zł, za nowy pakiet ipli 40/50. Niby 20-30 zł nie majątek ale biorąc pod uwagę że część meczy u nas i że inne spotkania średnio nie nie interesują to i tak chyba korzystniej byłoby kupować pojedyncze męcze po 10pln.
... Zawsze zostaje VPN i pojedyncze mecze jak klient z zagranicy :-)
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#402Jedynym sensownym napastnikiem bez klubu jest Idzik. Dwa sezony z rzędu po 20 bramek, tylko że to 3 liga...mario11983 pisze: ↑środa, 1 września 2021, 10:56https://sportdziennik.com/odra-opole-je ... -przodzie/
Możliwe, że lipcowe zakontraktowanie Mateusza Marca wcale nie okaże się transferem „last minute” Odry.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#404Jeszcze 1300 biletów zostalo. Spodziewałem się że bezie lepiej...
#406W sensie ze będzie komplet na trybunach.
#407Kamiński będzie zdrowy na mecz?
#409Pisałem kiedyś o Fidziukiewiczu na atak do nas , teraz wymiata w 2 lidze
#410Czapla i Zak w niższych ligach też wymiatali ...
#411Czapla nie , ostatni jego dobry sezon to 17/18
#412Ktoś poleca jakiś sposób, żeby obejrzeć piątkowy wyjazdowy mecz Odry z Puszczą na Polsat Box Go?
#413Jechać na wyjazd , w Polsat Box Go nie ma , nie wiem dlaczego.
#415Jest w Polsat Box Go, początek transmisji o godzinie 17:50 w piątek.
#416Jeśli jest też transmisja na Polscacie, to można skorzystać z strony strims.world. Jeśli transmisji na Polsacie nie ma, to wtedy najlepiej użyć VPN (Surfshark ma tygodniowy okres darmowy), zmienić swoją lokalizacje na np. Niemcy i wykupić jednorazowy mecz za bodajże 10 zł.
Oczywiście najlepszą metodą jest jechać na wyjazd :) tam jest na żywo bez kombinowania :).
Oczywiście najlepszą metodą jest jechać na wyjazd :) tam jest na żywo bez kombinowania :).
#417A gdzie znajdę w Polsat Box Go opcję jednorazowego wykupu meczu?Andrew pisze: ↑czwartek, 14 października 2021, 6:32Jeśli jest też transmisja na Polscacie, to można skorzystać z strony strims.world. Jeśli transmisji na Polsacie nie ma, to wtedy najlepiej użyć VPN (Surfshark ma tygodniowy okres darmowy), zmienić swoją lokalizacje na np. Niemcy i wykupić jednorazowy mecz za bodajże 10 zł.
#418Taka opcja dostępna jest tylko poza polską, dlatego tylko VPN, który oszuka system Polsatu ...
#419A w Mexico złapie ? Mozna wykupic czy tylko w Europie ? Jestem na wakacjach.
#420Podobno wszędzie poza PL, ale w mechico nie sprawdzałem :-)
#421Trochę poczytałem na temat VPN,
W przeglądarce Opera jest wbudowany VPN, wystarczy go aktywować i powinno śmigać :)
Przetestuje o 17:50
W przeglądarce Opera jest wbudowany VPN, wystarczy go aktywować i powinno śmigać :)
Przetestuje o 17:50
#422Dla osób, które mają wykupiony w Polsacie Cyfrowym pakiet "Katalog Polsat Sport Premium" dostęp do jednorazowych meczów w Polsat Box Go jest darmowy.
Kumpel podał mi jego dane logowania, sprawdziłem i jest :)
#423Jak w to się wchodzi ? Mam polsat sport premium, ale nie widziałem tej opcji.mario11983 pisze: ↑piątek, 15 października 2021, 6:45Dla osób, które mają wykupiony w Polsacie Cyfrowym pakiet "Katalog Polsat Sport Premium" dostęp do jednorazowych meczów w Polsat Box Go jest darmowy.
Polsat Box Go.png
#424@cartman, w PolatBoxGo w szukajce zapodaj "Odra" i wyskoczy, ale czy będzie dostępne... mi zawsze w godzinie meczu wyskakiwało, że mam pakiet za 40 zł wykupić.
#425Po zalogowaniu się do Polsat Box Go, klikamy na górze na "Sport".cartman pisze: ↑piątek, 15 października 2021, 9:01Jak w to się wchodzi ? Mam polsat sport premium, ale nie widziałem tej opcji.mario11983 pisze: ↑piątek, 15 października 2021, 6:45Dla osób, które mają wykupiony w Polsacie Cyfrowym pakiet "Katalog Polsat Sport Premium" dostęp do jednorazowych meczów w Polsat Box Go jest darmowy.
Polsat Box Go.png
Następnie tam gdzie jest "Fortuna 1 liga - wszystkie mecze" klikamy na "Zobacz".
Później na interesujący nas mecz i jest info, że dostęp do transmisji jest bezpłatny.
Kumpel ma dostęp do takich pakietów w Cyfrowym Polsacie.