Re: #1- Odra Opole - ŁKS Łódź (pt. 28.08., g. 17:40)
26Czapliński miał bardzo ładne 4 odbiory - co prawda ten strzał w koncówce mu nie wyszedł ale jak dla mnie wcale źle nie zgrał
tak jak mówiłem - dla mnie dzisiaj najlepszy zawodnik Odry. Imponowało mi jego zaangażowanie i właśnie odbiory. Widać że dość agresywnie doskakuje do obrońcy i pewnie dlatego tyle kartek łapał w Ruchu.milek72 pisze: piątek, 28 sierpnia 2020, 20:06 Czapliński miał bardzo ładne 4 odbiory - co prawda ten strzał w koncówce mu nie wyszedł ale jak dla mnie wcale źle nie zgrał
4 mecz i 4 wtopa.u buka dzisiaj w chuj zakladow ze obie druzyny nie strzela po golu.1.98 zl za to placili.niema Piecha niema gola
Zgadza się i po nim poszla kontra na 5-0 ale nie wiej jak on nie strzelil tej bramki będąc sam na sam.
Właśnie miałem pisać że Żemło jest słaby.Mam wrażenie że okienko transferowe zostało przespane.rogal pisze: sobota, 29 sierpnia 2020, 8:46 Nie wiem czy już jestem uprzedzony ale ten Zemło jest tak dramatyczny że aż oczy bolą. Drewniany, ubogi taktycznie.
I o tym też wspominał Brehmer, że taki wariant jest brany pod uwagę.wijamurzyn pisze: niedziela, 30 sierpnia 2020, 20:00 Równie dobrze Czapliński może grać pod Piechem, jako ofensywny pomocnik.