Re: Marketing i PR Klubu

751
Pofatygowalem sie osobiscie i dowiedzialem sie co następuje:

- telefonow nikt nie odbiera bo sekretarka jest dzisiaj na urlopie, a obecni sa z innego działu
- mozna zapłacić kartą (po konsultacji telefonicznej z kasjerka, ktorej tez nie bylo)

Nie dowiedzialem sie natomiast:
- czy jutro kupię karnet w klubie (jak bedzie juz sekretarka)
- kiedy kupie karnet w kasie (podobno moze w czwartek)

Tak wiec stanęło na tym ze jutro będę znowu dzwonił liczac ze bedzie ktos z odpowiedniego dzialu i bede w stanie zaputac czy moge przyjechać po karnety (4szt).

753
smilee pisze: poniedziałek, 22 lipca 2019, 16:19 Pofatygowalem sie osobiscie i dowiedzialem sie co następuje:

- telefonow nikt nie odbiera bo sekretarka jest dzisiaj na urlopie, a obecni sa z innego działu
- mozna zapłacić kartą (po konsultacji telefonicznej z kasjerka, ktorej tez nie bylo)

Nie dowiedzialem sie natomiast:
- czy jutro kupię karnet w klubie (jak bedzie juz sekretarka)
- kiedy kupie karnet w kasie (podobno moze w czwartek)

Tak wiec stanęło na tym ze jutro będę znowu dzwonił liczac ze bedzie ktos z odpowiedniego dzialu i bede w stanie zaputac czy moge przyjechać po karnety (4szt).
A czemu nie kupisz karnetów przez Internet?

760
Na zdjęciach z prezentacji drużyny, na planszy z Partnerami klubu widać m.in. firmy Opex i Transannaberg. Był jakiś news odnośnie dołączenia w/w do grona sponsorów Odry ? A może na prezentacji coś o tym mówili ? W sumie to pierwsze, od dłuższego czasu, firmy z regionu, które zdecydowały się na taki krok. Nie są to giganci, ale zawsze coś... Chyba, że to jakaś chwilowa akcja i zaraz znikną ;), ktoś, coś wie ?

762
Piękna sprawa kiedy miłość połączy pracowników klubu. Np Pana Prezesa i nową Panią Dyrektor Marketingu. To o tym mówił Karol kiedy mówił, że Odra to klub z rodzinną atmosferą?

Łzy wzruszenia płyną mi po twarzy. Pani dyrektor ledwo dostała szansę zdobycia doświadczenia w klubie sportowym, a już znalazła miłość życia!
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

766
LooZ^ pisze: niedziela, 28 lipca 2019, 16:02 Piękna sprawa kiedy miłość połączy pracowników klubu. Np Pana Prezesa i nową Panią Dyrektor Marketingu. To o tym mówił Karol kiedy mówił, że Odra to klub z rodzinną atmosferą?

Łzy wzruszenia płyną mi po twarzy. Pani dyrektor ledwo dostała szansę zdobycia doświadczenia w klubie sportowym, a już znalazła miłość życia!
Musimy się tylko cieszyć ze klub Odra Opole potrafić łączyć ludzi tak ze aż się zakochują w sobie hahah

767
Już na przedsezonowym sparingu przy Oleskiej z Bełchatowem było to widać. Nasz marny prezesina z wielkim uśmiechem przedstawiał ową panią nielicznej "śmietance" w sektorze VIP.
Od razu było widać, że coś ich łączy. A jak została "dyrektorem" to tylko się potwierdziło. Tak jak piszecie - patologia...

769
Odra chwali się na fejsie plakatem (zaproszenie na mecz z Puszczą), powieszonym na wyspie Bolko. W związku z tym następuje co poniżej:

- chyba jednak nie będę głosował na Nową Odrę ...
- nie wiem dlaczego się czepiacie działu marketingu. Piszecie, że nic nie robią, to niby kto powiesił ten plakat ?
- przyjdzie lepiej na mecz 2 godziny przed meczem. Nowy pomysł działu marketingu z plakatem pewnie zrobi robotę i może być problem z tłumem na kołowrotkach.

Oczywiście brawa za kreatywność. Ciekawe jak wpadli na ten pomysł ? Pewnie został zatrudniony jakiś tajemniczy doradca do spraw marketingu ...

773
https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna, ... source=rss

... Chyba nas pobili absurdem

Edit
O proszę, u nas nie dość ze karnetu komfortowo przez okienko to jeszcze konkurs:

http://odraopole.pl/news/regulamin-konk ... -koszulke/

... a wy sie czepiacie i czepiacie :-)

Swoją drogą spektakularnie błyskotliwy pomysł 😋

Edit2
Zapomniałem napisać ze jak kupowałem karnety (4szt) to Pani dala mi 2 długopisy z logiem i napisem sezon 2018/2019 (straszna tandeta), pytam Pani czy 1 długopis przysługuje na 2 karnety i pol na jeden, a Pani na to ze tylko 2 mi daje bo jak da mi 4 to juz jej wiecej nie zostanie. Uśmiałem sie do łez - wypychaja badziewne (jakosc naprawdę dramat - jakies 36 groszy w zakupie z nadrukiem) gadżety z zeszłego roku, a jednocześnie trochę im zal 😋

774
Po prostu oni dalej uważają, że robią ci łaskę.

A nasza Pani Dyrektor lata w kosmosie.
Obrazek
Aha - bardzo ważne. Post informujący o zatrudnieniu Anny Pabiś na stanowisku dyrektora marketingu został usunięty. Tak właśnie chce rozmawiać z kibicami i liczyć się z ich zdaniem. Dokładnie tak samo, jak w przypadku usuwania wszystkich negatywnych komentarzy kibiców, nawet tych nieatakujących kogokolwiek. Piękna propaganda.

775
Eh. Dzisiejszy 15 minutowy filmik z Rumakiem o życiu prywatnym pokazuje czemu to nie ma opcji zaskoczyć.

Za 27h pierwszy mecz w Opolu. Czym "żyje" (hehe) marketing Odry? Wypowiedź Rumaka z Miedzi, regulamin konkursu, godziny otwarcia kas i.. filmik z Rumakiem.

To byłoby dobre do telewizji śniadaniowej, do wrzucenia w luźniejszym dniu (wtorek, środa), kiedy się nic nie dzieje (abstrahując, że formuła jest za długa). Kibic chce żyć meczem, a nie spacerować po Bolko.