Re: Odra Opole - Stomil Olsztyn
26Przede wszystkim to my potrzebujemy pomysłu na grę. Na razie to wymieniamy kilka podań w linii obrony, ewentualnie z Czyżyckim i Trojakiem, laga do przodu, strata i jazda od nowa.
Moderator: zielu
Z Termalicą też u siebie łatwo poszło 4:1, więc w drugim meczu nie powinno być problemów, a wiemy jak się skończyłoRadek^^ pisze: sobota, 13 kwietnia 2019, 20:54 Teraz gramy z Garbarnią którą pokonaliśmy 3:0 więc chyba nie będzie problemu wygrać drugi raz tyle tylko że u nich.
Jakby dolaczyc do tego wystep slawomira live to dalej nie wiedzialbym co najtrudniejsze do strawienia, ale z pewnością najlatwieszy byłby slawomir.pito10 pisze: sobota, 13 kwietnia 2019, 19:24 Nie wiem co jest trudniejsze do strawienia. Gra Odry czy AC Milan oglądany dla Piatka
zestan pisze: niedziela, 14 kwietnia 2019, 6:35A tak na serio mam duży szacunek dla kibiców z Olsztyna. Przyjechali w dużej liczbie pomimo znacznej odległości,/quote]
Tylko dla formalności, bo nic do nich nie mam ;) Z Olsztyna około 100, reszta to Raków i Polonia Bydgoszcz.