Re: NICE 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

631
O karnetach brak informacji, o tym ilu jest dyrektorów w klubie można tylko coś usłyszeć, o powołaniu SSA cisza. Organizacyjnie ten klub wygląda chyba gorzej niż rok temu, kiedy można było zrzucić coś na awans i konieczność okrzepnięcia w I lidze.
Sportowo mamy znanego trenera, ciekawe wypożyczenia. transfery definitywne takie sobie (najlepszy wydaje się transfer Janusa, reszta słabo).

632
W klubie jest jeden dyrektor - Damian Juszczyk, który jest w klubie dopiero parę dni. Ja pomagam ile mogę, ale potrzebny jest przedewszystkim czas na to, a z tym akurat mogę pomóc najmniej, bo go nie mam.

Marcin Sagan nie pracuje już w klubie od połowy czerwca więc de facto nadal w klubie są dwie osoby - Pamela i Damian. Spółki na pewno przed wyborami nie będzie, każdy sobie może sam odpowiedzieć dlaczego.

Karnety będą od poniedziałku. Pracujemy nad nową stroną, liczymy po cichu, że uda się przed nowym sezonem. Niestety wprowadzanie terminarza w obecnej wersji jest bardzo czasochłonne, ale postaram się, żeby ktoś to ogarnął.

Jest jak jest. Nie od dziś. Że też to jeszcze kogoś dziwi...
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

638
papryk pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:07
Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 15:31 Może zacznijmy grać mecze o 12 w środy.
Co masz za problem skoro mecz miał się odbyć w tym samym dniu 15 minut później?
Mam problem bo:
Polsat się wpierdala.
Mecz inauguracyjny z bardzo dobrym przeciwnikiem gramy o 17:45.
Według terminarza w tej rundzie nie jest wyczerpywany do końca "potencjał" sztucznego oświetlenia.
Wydaje mi się że klub nic z tym nie robi, a co gorsza nic z tym nie zrobi.

640
Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:45
Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 15:31 Może zacznijmy grać mecze o 12 w środy.

Mam problem bo:
Polsat się wpierdala.
Według terminarza w tej rundzie nie jest wyczerpywany do końca "potencjał" sztucznego oświetlenia.
Ciemno o tej porze jest po 20, nie mów że przez taką fanaberię jak sztuczne oświetlenie chcesz wychodzić ze stadionu po 22.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!

641
Rudy pisze: środa, 11 lipca 2018, 0:11

Mam problem bo:
Polsat się wpierdala.
Ciemno o tej porze jest po 20, nie mów że przez taką fanaberię jak sztuczne oświetlenie chcesz wychodzić ze stadionu po 22.
Chce abyśmy ustalili jeden termin i jedną godzinę w której będą rozgrywane mecze czyli np. Sobota 19:45 i wtedy nie ważne czy to sierpień czy to listopad wiesz że w sobote 19:45 meldujesz się na stadionie. No ale tak, nie da się bo Polsat ustala sobie terminarz.

643
Polak'o pisze: środa, 11 lipca 2018, 11:07
Rudy pisze: środa, 11 lipca 2018, 0:11

Chce abyśmy ustalili jeden termin i jedną godzinę w której będą rozgrywane mecze czyli np. Sobota 19:45 i wtedy nie ważne czy to sierpień czy to listopad wiesz że w sobote 19:45 meldujesz się na stadionie. No ale tak, nie da się bo Polsat ustala sobie terminarz.

Płaci to sobie ustala takie są odwieczne prawa natury.
Druga sprawa równie dobrze można ustalić sobota 18 co jest rozsądniejsze, zwłaszcza dla dojeżdżających ( i birbantów ;) ) a dwa jesienią i tak już jest po zmierzchu a jeszcze tak nie pizga a i korekta Polsatu to tylko kwadrans.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!

646
Raczej drobny uraz. Nie spodziewajcie się też, że wjedziemy w ligę jak masło. Cierpliwość to słowo które powinniśmy odmieniać przez wszystkie przypadki. Chłopaki są dalej na dużych obciążeniach i to powinno procentować, ale przy skali zmian:
- skład
- poziom treningów
- obciążenia
- zmiany w taktyce

to nie zadziała od 1 meczu w lidze.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.