Re: NICE 1 LIGA - sezon 2018/19. Runda jesienna. Spekulacje, transfery
626Czy wypożyczonym zawodnikom, którzy wrócili już do Odry, skończyły się kontrakty, czy jak wygląda ich sytuacja? Mam na myśli Wolnego, Niemczyka, Grabasa, Kleemanna.
Z tego co słyszałem to został jeden dyrektor.Do przerwy 0:1 pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 5:34 Teraz mamy aż dwóch dyrektorów w klubie, a organizacja dalej w lesie.
Co masz za problem skoro mecz miał się odbyć w tym samym dniu 15 minut później?
Mam problem bo:
Ciemno o tej porze jest po 20, nie mów że przez taką fanaberię jak sztuczne oświetlenie chcesz wychodzić ze stadionu po 22.Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:45
Mam problem bo:
Polsat się wpierdala.
Mecz inauguracyjny z bardzo dobrym przeciwnikiem gramy o 17:45.
Według terminarza w tej rundzie nie jest wyczerpywany do końca "potencjał" sztucznego oświetlenia.
Wydaje mi się że klub nic z tym nie robi, a co gorsza nic z tym nie zrobi.
Chce abyśmy ustalili jeden termin i jedną godzinę w której będą rozgrywane mecze czyli np. Sobota 19:45 i wtedy nie ważne czy to sierpień czy to listopad wiesz że w sobote 19:45 meldujesz się na stadionie. No ale tak, nie da się bo Polsat ustala sobie terminarz.Rudy pisze: środa, 11 lipca 2018, 0:11Ciemno o tej porze jest po 20, nie mów że przez taką fanaberię jak sztuczne oświetlenie chcesz wychodzić ze stadionu po 22.Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:45papryk pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:07
Co masz za problem skoro mecz miał się odbyć w tym samym dniu 15 minut później?
Mam problem bo:
Polsat się wpierdala.
Mecz inauguracyjny z bardzo dobrym przeciwnikiem gramy o 17:45.
Według terminarza w tej rundzie nie jest wyczerpywany do końca "potencjał" sztucznego oświetlenia.
Wydaje mi się że klub nic z tym nie robi, a co gorsza nic z tym nie zrobi.
Polak'o pisze: środa, 11 lipca 2018, 11:07Rudy pisze: środa, 11 lipca 2018, 0:11Polak'o pisze: wtorek, 10 lipca 2018, 22:45
Chce abyśmy ustalili jeden termin i jedną godzinę w której będą rozgrywane mecze czyli np. Sobota 19:45 i wtedy nie ważne czy to sierpień czy to listopad wiesz że w sobote 19:45 meldujesz się na stadionie. No ale tak, nie da się bo Polsat ustala sobie terminarz.
Płaci to sobie ustala takie są odwieczne prawa natury.
Druga sprawa równie dobrze można ustalić sobota 18 co jest rozsądniejsze, zwłaszcza dla dojeżdżających ( i birbantów ;) ) a dwa jesienią i tak już jest po zmierzchu a jeszcze tak nie pizga a i korekta Polsatu to tylko kwadrans.
Przegrana z II ligą. Niedobrze.