Re: 34. k.: Odra Opole - Olimpia Grudziądz (sobota. 2.06, g.15:00)

26
A tak z innej beczki... Wczoraj był dzień dziecka czyli fajna okazja żeby zebrać na oleskiej trochę dzieciaków i zorganizować im jakieś konkursy, obdarować gadżetami itp itd.. Darmowe wejście dla wszystkich którzy nie mają ukończonych 18 lat, co zmusiłoby do przyjścia opiekunów (a więc dodatkowa frekwencja). Czy klub zrobił coś w tym kierunku aby zachęcić ludzi do przyjścia dzisiaj? Ja bynajmniej o niczym nie słyszałem. Nie byłem na meczu bo po ostatnich 2 wizytach na Oleskiej oraz w Tychach najzwyczajniej w świecie szkoda mi kasy... Ale jaka była dzisiaj frekwencja? Ceny biletów po ostatnich kompromitacjach drużyny także powinny spaść do minimum. No chyba, że to celowy zabieg klubu, aby uniknąć rozgłosu po ewentualnej porażce.

31
Chłopaki w końcu zaczęli biegać i grać agresywnie w pressingu zaraz po stracie piłki. Fajnie funkcjonował środek pola i lewe skrzydło. Z tej mąki może być dobry chleb. Rumak musi jednak sprowadzić sobie przynajmniej dwóch środkowych obrońców, bo Kowalski z Bodziochem i Cverną mogliby zasilić małą elektrownie i przy okazji robić za wozy z węglem. Nie ma spokoju w tyłach, nie ma dobrej gry bez piłki, brak zwrotności i wyprowadzenia akcji. ŚO - najważniejsza pozycja do obsadzenia w drużynie.

37
Tu się zgadzam czasami warto że tak powiem "nie zarobić" bo to może może zaprocentować w przyszłości. Był mecz o nic, po przegranej rundzie i może warto było zrobić wejście za free, a nóż na taki mecz przyszło by z 2k ludzi albo może i więcej (przy minimalnej promocji). Bo ile klub zarobił na tym meczu 6tyś? 7tyś? Bez urazy ale to to jest nic. I od razu mówię nie jestem z tych co pisali po meczu w Tychach pod każdym możliwym postem żeby zrobić wejście za darmo, są to po prostu moje wewnętrzne przemyślenia.

39
Filip pisze: wtorek, 5 czerwca 2018, 11:57 9. Odra Opole – Olimpia Grudziądz 463 kibiców

Jak chodzę na Odrę to nie pamietam żeby kiedyś była jakaś akcja w stylu bilet dla każdego za 5 zł, a szkoda bo co jak co ale akurat w tym meczu z Olimpią tak to powinno wyglądać.
Ogólnie cały czas przed meczem wydawało mi się że za taką rundę wiosenną będzie wejście za free albo za symboliczną złotówkę, według mnie powinno tak być

41
icemaneq pisze: wtorek, 5 czerwca 2018, 13:04 to co w takim razie z karnetowcami? oni i tak maja opłacone i na tym maja stracić to by było nie do konca fair .
http://gkstychy.info/pilka/113,wiadomos ... _zlotowke/
Rodzicie wszystkich uczestników akcji "Edukujemy na 7" mecz z Odrą Opolę zobaczą za symboliczną złotówkę.
A co z resztą kibiców z Tychów? To też trochę nie fair?

#Edit
Tak w ogóle gdyby wejście było za darmo to może byłby doping bo więcej małolatów by przyszło na bank