Re: Herb Odry

57
Zmiany są kosmetyczne (bo takie miały być), a Wy piszecie że 'nagle' jest brzydki i zły. Bez przesady. Dla mnie jest ok, nie ma rewolucji, a to najważniejsze, a szczególarze i esteci są dopieszczeni, bo zmiany miały naprawić drobne graficzne błędy.

60
Andrew pisze:A jakim innym byś go zamienił? Czarnym, białym?
Żółty kolor w naszym herbie (w mojej opinii) nawiązuje do barw Opola.
Zdecydowanie BIAŁYM, tak jak na starym herbie to, że ktoś się do czegoś przyzwyczaił to nie znaczy że nie należy tego zmieniać...

61
respest pisze:Zmiany są kosmetyczne (bo takie miały być), a Wy piszecie że 'nagle' jest brzydki i zły. Bez przesady. Dla mnie jest ok, nie ma rewolucji, a to najważniejsze, a szczególarze i esteci są dopieszczeni, bo zmiany miały naprawić drobne graficzne błędy.
Nie jest nagle, tylko stal sie brzydki po liftingu, po tych wszystkich zmianach spodziewalem sie efektu wow a nie syndromu paryskiego a z tego wszystkiego na koniec okazuje sie ze stary, krzywy, kopniety herb byl ladniejszy wizualnie ot co
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

64
Szyman pisze:
respest pisze:Zmiany są kosmetyczne (bo takie miały być), a Wy piszecie że 'nagle' jest brzydki i zły. Bez przesady. Dla mnie jest ok, nie ma rewolucji, a to najważniejsze, a szczególarze i esteci są dopieszczeni, bo zmiany miały naprawić drobne graficzne błędy.
Nie jest nagle, tylko stal sie brzydki po liftingu, po tych wszystkich zmianach spodziewalem sie efektu wow a nie syndromu paryskiego a z tego wszystkiego na koniec okazuje sie ze stary, krzywy, kopniety herb byl ladniejszy wizualnie ot co
Dokładnie, co więcej, uważam że jakby LooZ nie wkręcił sobie misji zmiany herbu i nie wypisał jego niedoskonałosci, to nikt by ich nie zauważył.
Odra jest najważniejsza !

66
zielu pisze:
Szyman pisze:
Dokładnie, co więcej, uważam że jakby LooZ nie wkręcił sobie misji zmiany herbu i nie wypisał jego niedoskonałosci, to nikt by ich nie zauważył.
Nie ma co się gorączkować, to po prostu kolejna wersja herbu w historii i się w końcu przyzwyczaimy a za kilka lat przy kolejnym odświeżeniu znowu komuś będzie podobał stary a innym nowy. Swoją drogą też żałuję, że nie zrezygnowano z żółtego koloru i nie powrócono do białego.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!