Z tego co się dowiedziałem, to autorem tego arcydzieła jest firma o ambitnej nazwie "Reklama Opole 24", która jest nowym "partnerem" klubu.
Tak więc za identyfikacje wizualną 2 ligowego klubu z aspiracjami, klubu z 71 letnią historią i 2 milionowym budżetem odpowiada jednoosobowa działalność, w której właściciel nie jest z tego co wiem nawet grafikiem.
Ten Pan tworzy takie arcydzieła:
Powiedzieć, że to jest kurwa pierdolony skandal to powiedzieć mało. Uzyskałem zapewnienie od Marcina Porzyckiego z zarządu, że kiedy wróci z L4 zajmie się tą sprawą, bo projektu nie widział, ale mój opis sytuacji wystarczył mu do deklaracji, że być może wydane będą nowe karnety, bardziej sztywne i zafoliowane.
Niestety, ale Azoty chciałyby widzieć w klubie poważnego i profesjonalnego partnera, a to co widzą teraz to jest pierdolona amatorka.
O czym parę osób wie, zadeklarowałem klubowi pomóc w kwestii ogarnięcia identyfikacji klubu, włącznie z opłaceniem znacznej części kosztów. Niestety, jeden z członków zarządu od ponad miesiąca blokuje jakąkolwiek decyzję. Jak widać, brakuje mu też czasu na zablokowanie takich koszmarków.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.