Re: 6. kolejka: Chrobry Głogów - Odra Opole (pt. 30.08.2013)

10
niewiem czy Odre stac na takich pilkarzy ale mam pewne propozycje zawodnicy przeze mnie przedstawieni sa bezklubow

Paweł Giel ostatnio Warta Poznan ŚP
Adrian Budka ostatnio Pogoń Szczecin PP
Sławomir Cienciała PO
DANIEL SIKORSKI ostatnio Wisła Kraków ŚN
Marcin Kikut osatnio Ruch CHorzów PO
Piotr Brożek ostatnio Lechia Gdańsk LO
Ireneusz Jelen ostatnio Podbeskidzie N

nie wiem czy to sa relane transfery ale wiem ze kazdy z tych piłkarzy bylby ogromnym wzmocnieniem

11
kolejna kompromitacja.liczylismy kiedy przegralismy różnica 4 bramek u siebie ,teraz mozemy pobijac kolejne rekordy.co do sztabu szkoleniowego,czytajac wywiad z Copą,trenujemy ostro 4 dni ,czyli kiedy?niedziela wolna ok,ale poniedziałek?wiec pozostaje co?wtorek,sroda,czwartek i ostry trenig w piatek?w dniu meczu?to sa jakies jaja.dostalismy w łeb od rozwoju ,który miał na regeneracje 3 dni,gdyby było odwrotnie tłumaczono by zmęczeniem.przypominamy jeden z polskich zespołów w PUCHARACH-Z TA różnica,ze im nie wychodzily pierwsze polowy,a nam cale mecze.z kim wygralismy?jarota,calisia?z tym ostatnim zespolem bylo ciezko.wiekszosc meczy u siebie i to z przecietnymi zespolami.nie obwinialbym tylko trnera,kto jest odpowiedzialny za tranfery?za dobor sztabu szkoleniowego?do trenera mam jedn z uwag,powinni grac najlepsi,ale czy ciagle zmiany ,rotacje sluza dobru druzyny,zero zgrania np w defensywie pomocy ,przeklada sie na to co mamy,a mamy 7smiesznych punktow,ktore wywalczylismy z baardzo przecietnymi ekipami,Toniemy

14
Ale kogoś trzeba było ściągnąć, bo Fecia się pozbyli, brzydko mówiąc...
Naprawdę słaby ten bramkarz. :/ No cóż, kolego trops, spokojnie. 6 kolejka, a tu jest panika. Po następnej (nie daj Boże porażce) zwalniać będziemy trenerów?
Trzeba grać tym, co jest... Mamy dobry zespół, choć mnie martwi fakt, że oparty na dwóch zawodnikach. Deja i Tomanek. Widzieliśmy jak gra bez nich wygląda... Ale jest jeszcze tzw zimowe okno transferowe. Spokojnie, zarząd nie pozwoli nam na spadek bo tylu latach gry w III lidze! Głowa do góry, Kibice ODRY!
"Mierz siły na zamiary - to idealne zdanie tłumaczy czemu nie zrobiłem czegoś tam.. Chuja, siły zawsze trzeba zwiększać!"

15
Bramkarz bramkarzem, młody jest, debiutancka trema mogła go zeżreć. Natomiast to co zrobiła przy bramkach obrona, a w szczególności Lalko (trzy pierwsze bramki może zapisać pośrednio na swoje konto), to jakieś nieporozumienie. Dramat, dramat, jeszcze raz dramat. Przykro się to ogląda, najgorzej, że zawodził podstawowy skład, teraz zawiedli zmiennicy i pomysłu na wyjście z marazmu chyba nie ma.

17
Paradoksalnie fakt, że grał Kosut mnie uspokoił. Bo to, że nie mamy drugiego bramkarza to wiedziałem i trzeba to jasno powiedzieć, że jest to duży błąd ze strony klubu. Jesień to 20 meczów w lidze i te 3 pucharowe. 23 mecze to naprawdę sporo, zdarzają się przecież kartki, kontuzje, czy też słabsza dyspozycja pierwszego bramkarza. Natomiast cieszy, że to nie Danowski wpuścił te 4 bramki, bo to już mógłby być dla niego spory problem z pewnością siebie. A po bramkach widać, że obrona i bramkarz w tym meczu nie istniały.

P.S. Niezależnie od powyższego, niech nikomu nie przychodzi czasem do głowy zwalnianie trenera!

20
Ale nikt się chyba nie nastawiał na wygrywanie z Chrobrym czy Bytovią na wyjazdach. Problem polega na tym, że za chwilę nie będziemy mieć wyjścia, bo akurat Zdzieszowice czy Rozwój to trzeba było u siebie ograć. W tym drugim przypadku zakończyło się wielką kompromitacją, a zapowiedzi na Głogów też pozwalały wierzyć w coś więcej niż przegranie meczu zanim jeszcze wszyscy zdążyli wejść na stadion. Głogów był wkalkulowany, co nie zmienia faktu że przy takim terminarzu powinniśmy mieć teraz o 5 pkt więcej i taki był chyba plan. Trzeba szybko wyjść z tego kryzysu, bo za chwilę mecz z Polkowicami u nas, trudny wyjazd do Bytomia, a później kolejne derby u nas. Ten mecz z Kluczborkiem to wręcz obowiązek wygrać, żeby nie było żadnych wątpliwości kto rządzi piłkarsko (bo kibicowsko to przecież jasne) w województwie. Tyle, że z taką grą obrony i bramkarza to jakoś tego nie widzę.