W zeszłą sobotę czernił opony na McDonaldzie na Wroclawskiej
Re: Byli piłkarze Odry
#754W sumie to nie wiem czy oceniamy obiektywnie (też.pomyslalem ale zjazd) bo trochę dobrych chwil w Odrze miał.
Ale jakby na to spojrzeć przez pryzmat 2 ostatnich sezonów....
Ale jakby na to spojrzeć przez pryzmat 2 ostatnich sezonów....
#756No w sumie w jakimś mksie mógłby pgrac.
Ciekawe czy nie jest tak że ma tak niski kontrakt że mógłby zostać w odrze 2 i być w razie jakichś losowych wypadków do sldyspozycji
Ciekawe czy nie jest tak że ma tak niski kontrakt że mógłby zostać w odrze 2 i być w razie jakichś losowych wypadków do sldyspozycji
#758Ale generalnie to myślę że już jest na takim etapie kariery ze osiadł w Opolu i nie w głowie mu już jakieś przeprowadzki do Grudziądza czy Elbląga. 😁
#759No tak, przecież on mieszka w Opolu, ma tu żonę i dziecko. Z tego co słyszałem to wykluczał wyprowadzkę, a w Polonii Nysa ponoć nieźle płacą.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#760Nie wiedziałem gdzie to napisać ale oglądałem wywiad ze Szrekiem na tym podcaście oleska51 i dostał pytanie czy często kibice na ulicy podchodzą zagadać że dobry mecz czy cokolowiek to powiedział że przez 4 lata 2 razy, lol... Jak dla mnie w poprzednim sezonie to jeden z najlepszych zawodników, ogólnie jest mega kozakiem, byłem przekonany że częściej go zaczepiają
#762Nie ma na takie smutne "wiesci" wątku więc wrzucam tutaj
(*)
...szkoda chłopa 😒
(*)
...szkoda chłopa 😒
#763Maksymilian Hebel, strzelił gola w wygranym przez Resovię (1:0) meczu Pucharu Polski przeciwko Lechowi Poznań.
#765Ta, petarda.
Jeszcze będziemy żałować.
Teraz pójdzie.do lecha, potem Borussia....
Jeszcze będziemy żałować.
Teraz pójdzie.do lecha, potem Borussia....