No to nici z.latwyvj punktów bo do meczu z nami już mogą się odbudować.
Zresztą mecz że.stalowka pokazał że nie ma.latwych punktów i jak chcemy grać dalej w 1 lidze to.trzeba się brać do roboty.
...niepokoi mnie dodatkowo fakt.iz druzyna rezerw.zlozonq z zawodników 1 zespołu nie podobała 4 ligowej Nysie 😒
Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2024/2025. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#152Pomimo wygranej w Łodzi straciliśmy matematyczną szansę na wygranie ligi.
Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2024/2025. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#154Co z Sulą, Muratoviciem, Spychałą?
#155To prawda że podpisaliśmy kontrakt z Mato Milosem byłym piłkarzem Widzewa?
#157Taką informację podał dziennikarz TVP Sport.
#158Według tego dziennikarza kontrakt został podpisany 31 marca, bo do wtedy można rejestrować nowych zawodników (tych, którzy byli wolnymi agentami). Nie wiadomo jak z formą, bo ostatni mecz zagrał 30 listopada, ale na papierze wygląda ten transfer naprawdę dobrze. 58 meczów w naszej Ekstraklasie, 49 w Osijeku, w tym nawet kilka w kwalifikacjach do Ligi Konferencji. To chyba oznacza, że Spychała nam znowu wypadł na dłuższy czas, a jeśli TM mnie nie zwodzi, to w czerwcu kończy mu się kontrakt.
#159AKTUALIZACJA
Piłkarz podpisał kontrakt 31 marca. Wszystko było gotowe do prezentacji. Okazało się, że klub przegapił czas na zgłoszenie go do rozgrywek. Fakty są więc takie, że Milos ma kontrakt, ale do czerwca może tylko trenować.
Piłkarz podpisał kontrakt 31 marca. Wszystko było gotowe do prezentacji. Okazało się, że klub przegapił czas na zgłoszenie go do rozgrywek. Fakty są więc takie, że Milos ma kontrakt, ale do czerwca może tylko trenować.
#162To są jakieś żarty.
Mało śmieszne...
Klasyczna trzecioligowa amatorka.
Mało śmieszne...
Klasyczna trzecioligowa amatorka.
#164Było dużo fuckupów za które można było walić w zarząd, ale dla mnie to jest jakiś inny poziom. Tak jak wyżej napisał Foker, trzecioligowy, w najlepszym wypadku.
#165Noe znacie sie. Klub potrzebował zawowodnika treningowego.
To sye nadaje na zgloszenie do NIK. Ten zarząd to organizacyjny sosnowiec.
To sye nadaje na zgloszenie do NIK. Ten zarząd to organizacyjny sosnowiec.
#166Swoją drogą ciekawe czy ogłoszą podpisanie go w mediach społecznościowych, czy będą palić jana i zrobią to dopiero w czerwcu.
#167Będą cicho siedzieć...
Niezly Prima kurwa aprilis ...
Niezly Prima kurwa aprilis ...
#169Przykro to pisać ale mam wrażenie że spadek chyba by wstrząsnął klubem,miastem.To co odpierdala się w tym klubie to jest taka żenada że poczuł bym ulgę gdyby Odra spadała.Tam jest takie kółko wzajemnej adoracji że nie widzą że ośmieszają klub.Chcialbym żeby ktoś wziął klub jakiś inwestor wypierdolil tego zjebanego prezesa Lisinskiego i całą zjebanego zarządu, kurwa gdzie jest Wiśniewski?
#170To pewnie element promocyjny, będzie głośno o Odrze w mediach.
A tak serio - nie ma wytłumaczenia na takie coś. Co zrobił Matysek od kiedy jest w Opolu? Bo kojarzę tylko newsa, że przyszedł. Fajnie, że jest członek zarządu na payrollu Odry, ale skoro nic nie robi, to może niech się zajmie rejestracją zawodników albo np. nosi piłki na treningu? Lisiński niestety oprócz bycia zawodnikiem i urzędnikiem nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu, więc jakkolwiek nie mam wątpliwości że jego serce jest niebiesko-czerwone, to jednak kompetencji chyba brakuje.
Ja wiem, że piłka nożna to ogólnie wylęgarnia działaczy bez kompetencji i takowi rządzą w 90% klubów, ale fajnie by było w Opolu zbudować coś lepszego. Tylko kto ma to zrobić, skoro świeża krew to ludzie pokroju Bartnickiego i Matyska, a więc osoby skompromitowane w innych klubach?
A tak serio - nie ma wytłumaczenia na takie coś. Co zrobił Matysek od kiedy jest w Opolu? Bo kojarzę tylko newsa, że przyszedł. Fajnie, że jest członek zarządu na payrollu Odry, ale skoro nic nie robi, to może niech się zajmie rejestracją zawodników albo np. nosi piłki na treningu? Lisiński niestety oprócz bycia zawodnikiem i urzędnikiem nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu, więc jakkolwiek nie mam wątpliwości że jego serce jest niebiesko-czerwone, to jednak kompetencji chyba brakuje.
Ja wiem, że piłka nożna to ogólnie wylęgarnia działaczy bez kompetencji i takowi rządzą w 90% klubów, ale fajnie by było w Opolu zbudować coś lepszego. Tylko kto ma to zrobić, skoro świeża krew to ludzie pokroju Bartnickiego i Matyska, a więc osoby skompromitowane w innych klubach?
#171Robotom google nic nie umnknie:
A może myśleli że jak mamy nowy stadion to samo się zgłosi...
ŻENUJACA ŻENADA!
Gdzie do Ekstraklasy z takim skansenem organizacyjnym?
...a miało byc tak pieknie
A może myśleli że jak mamy nowy stadion to samo się zgłosi...
ŻENUJACA ŻENADA!
Gdzie do Ekstraklasy z takim skansenem organizacyjnym?
#172Spadek w Sosnowcu nie sprawił gabinetowej rewolucji. Wszyscy ludzie prezydenta dalej bawią się za pieniadze miasta. Tutaj też byloby to samo.kornik pisze: ↑środa, 2 kwietnia 2025, 17:45Przykro to pisać ale mam wrażenie że spadek chyba by wstrząsnął klubem,miastem.To co odpierdala się w tym klubie to jest taka żenada że poczuł bym ulgę gdyby Odra spadała.Tam jest takie kółko wzajemnej adoracji że nie widzą że ośmieszają klub.Chcialbym żeby ktoś wziął klub jakiś inwestor wypierdolil tego zjebanego prezesa Lisinskiego i całą zjebanego zarządu, kurwa gdzie jest Wiśniewski?
#173Orientuje się ktoś jaką metodologią liczona jest sprzedaż biletów? Dostępnych 3800+sektor gości zamknięty 1200=5000.Pojemnosc stadionu 11600-5000=6600,a klub podaje , że 5,500 kibiców ma bilety.
#174Też uważacie, że nasz młyn jest za duży? 3 sektory, a zostało na teraz 1400 biletów, a jeszcze najpewniej niejedna osoba nie była świadoma przy zakupie, że to sektory dopingujące.
#175Młyn jest na środku, zapełniany sukcesywnie. Przecież nie zamknie nikt sektorów bocznych.
Sektor VIP ma 500 miejsc, nie wiem jak jest doliczany. Do tego lista dostępnych miejsc chyba się nie aktualizuje na bieżąco, część wisi w oczekiwaniu na płatność.
Sektor VIP ma 500 miejsc, nie wiem jak jest doliczany. Do tego lista dostępnych miejsc chyba się nie aktualizuje na bieżąco, część wisi w oczekiwaniu na płatność.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.