Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2024/2025. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

Według tego dziennikarza kontrakt został podpisany 31 marca, bo do wtedy można rejestrować nowych zawodników (tych, którzy byli wolnymi agentami). Nie wiadomo jak z formą, bo ostatni mecz zagrał 30 listopada, ale na papierze wygląda ten transfer naprawdę dobrze. 58 meczów w naszej Ekstraklasie, 49 w Osijeku, w tym nawet kilka w kwalifikacjach do Ligi Konferencji. To chyba oznacza, że Spychała nam znowu wypadł na dłuższy czas, a jeśli TM mnie nie zwodzi, to w czerwcu kończy mu się kontrakt.

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2024/2025. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

Przykro to pisać ale mam wrażenie że spadek chyba by wstrząsnął klubem,miastem.To co odpierdala się w tym klubie to jest taka żenada że poczuł bym ulgę gdyby Odra spadała.Tam jest takie kółko wzajemnej adoracji że nie widzą że ośmieszają klub.Chcialbym żeby ktoś wziął klub jakiś inwestor wypierdolil tego zjebanego prezesa Lisinskiego i całą zjebanego zarządu, kurwa gdzie jest Wiśniewski?

To pewnie element promocyjny, będzie głośno o Odrze w mediach.
A tak serio - nie ma wytłumaczenia na takie coś. Co zrobił Matysek od kiedy jest w Opolu? Bo kojarzę tylko newsa, że przyszedł. Fajnie, że jest członek zarządu na payrollu Odry, ale skoro nic nie robi, to może niech się zajmie rejestracją zawodników albo np. nosi piłki na treningu? Lisiński niestety oprócz bycia zawodnikiem i urzędnikiem nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu, więc jakkolwiek nie mam wątpliwości że jego serce jest niebiesko-czerwone, to jednak kompetencji chyba brakuje.
Ja wiem, że piłka nożna to ogólnie wylęgarnia działaczy bez kompetencji i takowi rządzą w 90% klubów, ale fajnie by było w Opolu zbudować coś lepszego. Tylko kto ma to zrobić, skoro świeża krew to ludzie pokroju Bartnickiego i Matyska, a więc osoby skompromitowane w innych klubach?

kornik pisze:
środa, 2 kwietnia 2025, 17:45
Przykro to pisać ale mam wrażenie że spadek chyba by wstrząsnął klubem,miastem.To co odpierdala się w tym klubie to jest taka żenada że poczuł bym ulgę gdyby Odra spadała.Tam jest takie kółko wzajemnej adoracji że nie widzą że ośmieszają klub.Chcialbym żeby ktoś wziął klub jakiś inwestor wypierdolil tego zjebanego prezesa Lisinskiego i całą zjebanego zarządu, kurwa gdzie jest Wiśniewski?
Spadek w Sosnowcu nie sprawił gabinetowej rewolucji. Wszyscy ludzie prezydenta dalej bawią się za pieniadze miasta. Tutaj też byloby to samo.