13 kolejka (2024/2025). Górnik Łęczna - Odra.

Jedziemy na ciężki dla nas teren ale nie ma wyjścia, trzeba zapunktować. Gospodarze też w dołku tylko czy Odra będzie potrafiła się podnieść ? Ciężka końcówka roku przed nami ale kiedyś musi się karta odwrócić. Na ligowe wyjazdowe zwycięstwo czekamy od kwietnia a w Łęcznej wygraliśmy tylko raz - w 2017 roku. Oczekuje "gryzienia trawy" i nieskromnie punktów bo sytuacja w tabeli się zagęszcza.

Re: 13 kolejka (2024/2025). Górnik Łęczna - Odra.

A ja jak co kolejkę wierzę że wygramy, stety czy niestety dalej wierzę w tych skurwibąków nie ważne co. Zła passa się musi odwrócić, chociaż te zawody ostatnio po Wiśle czy Arce gdzie przed meczem w Krakowie naprawdę wierzyłem że Sobol to ogarnie na ten mecz bo to był na pewno ważny mecz dla niego a zagraliśmy takie gówno... Z Arką też wierzyłem że się przełamiemy i było ogromne rozczarowanie. Chociaż z drugiej strony mimo że wierzę to emocje już we mnie szybko opadają, taką Wisłę czy Arkę przestałem oglądać po 30 minutach (leciało sobie tle) i nawet nie byłem wkurwiony, tak chyba po prostu musi być . Ciężko jest być kibicem Odry i reprezentacji Polski

Najgorsze jest to że do wielu piłkarzy Odry mam ogromną sympatię a ostatnio wyglądają jakby poważnie robili sabotaż... Mam nadzieję że to przygotowanie fizyczne było w tragicznym stanie i że im się dalej chce

Czy ja wiem… straszna szkoda, bo niby mecz pod kontrolą, a nagle dwie w sumie głupie bramki. Ja widzę bardzo dużo pozytywów w grze, w końcu jest jakiś zamysł ofensywny. Minusy rzuciły się w oczy 3 - przy kontrach przy stanie 2:0, nawet jak były ciekawe opcje podania, to kończyło się bezsensownym strzałem z dystansu. Druga sprawa, to wybicia Burty - raz sprezentował nawet Bartoszowi żółtą kartkę. Trzecia niestety ma nazwisko, więc żeby nikogo nie dobijać w tych trudnych czasach, zostawię już dla siebie.
Ogólnie jest nadzieja, jest też punkt z trudnego terenu - przed meczem brałbym w ciemno.

Kurwa

Brakło sil, mam nadzieje ze świeżość przyjdzie.

Leczna była słaba wiec nie wiem.czy 1 połowa to powod do huraoptymizmu ale graliśmy fajnie.
Niestety w 2 leczna prysoieszyla i momentami wygladalo to jak z wisla.
Mecz z miedzią pokaże gdzie jesteśmy naprawdę, czy się postawimy, czy starczybsil na 90 minut.

Martwi kolejna kontuzja, za chwilę nie będzie kim.grac.co dobrze nie wróży.

...a myślałem że jak czapla podwoił dorobek bramkowy z poprzedniego sezonu to musimy wygrać...