Zaległy mecz 9. kolejki zostanie rozegrany w najbliższą środę, 19 września. Odra pojedzie do Katowic na mecz z tamtejszym GKS. Drużyną, która od lat jest ciągle kandydatem do awansu do Ekstraklasy. I można powiedzieć, że jest stabilizacja bo co sezon są kandydatem do awansu. Ale tak na poważnie, mimo 16. lokaty zespół gospodarzy jest groźnym rywalem. W zeszłym sezonie zremisowaliśmy przy Bukowej 1:1 (kontrowersyjna wyrównująca bramka dla GKS). W tym sezonie na 4 mecze domowe Katowiczanie zdobyli 4 punkty, wygrywając tylko z Wigrami.
Odra znów złapała wiatr w żagle, 7 punktów w 3 ostatnich meczach. To powoduje, że wszyscy liczą na wygraną w Katowicach.
Dla przypomnienia, mecz 19-go o 19:00. Katowice.
Re: #9 - GKS Katowice - Odra Opole (śr. 19.09 g. 19)
#3Oglądając skrót Chrobrego z Katowicami to nie wiem jakim cudem 3 punkty zostały w Głogowie.
Liczę że to Odra przełamie niefart wyjazdowy!
Liczę że to Odra przełamie niefart wyjazdowy!
#6Na stronie polsatsport.pl w zakładce program jest mecz uwzględniony
#7Faktycznie!
- Załączniki
-
- 15373016169130.jpg (78.34 KiB) Przejrzano 13215 razy
#8Dwa dni przerwy od siatkówki więc jutro kibicujemy Odrze😎
#10Weinzettel - Janasik, Baranowski, Bodzioch, Winiarczyk - Szota - Janus, Czyżycki, Niziołek, Rybicki - Ivan Martin
Habusta pauzuje za kartki, czy jakaś kontuzja? Spodziewałem się ewentualnie niżej Niziołka, może Boneckiego, ale Szota na defensywnym? Jakoś tego nie widzę. Potrzebujemy w środku spokoju, a nie elektryka. Poza tym bez zmian, może dobrze, bo fajnie to funkcjonowało, ale podejrzewam, że ze Stomilem powinny pojawić się jakieś 2-3 rotacje.
Habusta pauzuje za kartki, czy jakaś kontuzja? Spodziewałem się ewentualnie niżej Niziołka, może Boneckiego, ale Szota na defensywnym? Jakoś tego nie widzę. Potrzebujemy w środku spokoju, a nie elektryka. Poza tym bez zmian, może dobrze, bo fajnie to funkcjonowało, ale podejrzewam, że ze Stomilem powinny pojawić się jakieś 2-3 rotacje.
#11Kartki.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#12Kurwa nie da sie słuchać tych stronniczych komentatorow.
#13Bez przesady.
Dobra gra Odry i gol z dupy. Szkoda, ale gra napawa optymizmem w kwestii odrobienia straty.
Dobra gra Odry i gol z dupy. Szkoda, ale gra napawa optymizmem w kwestii odrobienia straty.
#16Ja pierdolę. Nic kurwa ta gieksa nie gra, a prowadzi 2:0.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#17Skrzypczak musi dostać szansę, brakuje napastnika.
#18Zagrałbym od razu po przerwie na dwóch napastników. Szota do bazy i gramy 4-4-2.
#19Mam nadzieje, że po tym meczu wracamy do Szromika.
Mieliśmy pewnego bramkarza a Tobi od początku strasznie niepewny.
Mieliśmy pewnego bramkarza a Tobi od początku strasznie niepewny.
#20Chłopaki nie potrafią skakać przy SFG w defensywie... Dzisiaj Janasik postanowił twardo stąpać po ziemi.
A Tobi wrzuca sobie piłkę do siatki. Mówiłem, przy Szromniku, że bramkarz to najmniejszy problem Rumaka w defensywie. Zmieniam zdanie, juniorski błąd. Jeśli piłka wypada z rąk, to musi być ustawiony w ten sposób, że przyjmuje ją nawet na jaja.
A Tobi wrzuca sobie piłkę do siatki. Mówiłem, przy Szromniku, że bramkarz to najmniejszy problem Rumaka w defensywie. Zmieniam zdanie, juniorski błąd. Jeśli piłka wypada z rąk, to musi być ustawiony w ten sposób, że przyjmuje ją nawet na jaja.
#21zawsze mialem swoje zdanie na temat Weinzettela, bardzo czesto szmaty wpuszcza, ale ta to bedzie szmata roku. przy pierszej tez nie wychodzil glebiej a wiadomo bylo na 100 % ze padnie dosrodkowanie. nie wiem czy ich teraz Rumak " podniesie " w szatnii
#22Ja pierdole, kryminał. Zawsze jak ktoś ma się kurwa przełamać to z nami....
#23Niecieczy się nie udało :)
Ja jestem dziwnie spokojny o to, że uda się odrobić straty i zdobyć punkty.
#24Tobi zrobił Pawełka, szkoda że temu właściwemu Pawełkowi nie dajemy szans na wykazanie się...
Odra optycznie lepsza, ale odpał Bodziocha z 15 minuty, radosna twórczość w obronie przy golu na 1:0 i Tobi z babolem roku na 2:0 i mega ciężko będzie się z tego wygrzebać. Tym bardziej, że nie oddajemy strzałów.
Odra optycznie lepsza, ale odpał Bodziocha z 15 minuty, radosna twórczość w obronie przy golu na 1:0 i Tobi z babolem roku na 2:0 i mega ciężko będzie się z tego wygrzebać. Tym bardziej, że nie oddajemy strzałów.