Re: Stadion dla Odry

1452
Wie ktoś ile jest.miejsv parkingowych ?

Ps to że link z wizytówki stadionu w Google prowadzi na stronę główną zakładu komunalnego to jakaś zebada.
Screenshot_20250312_203854_Chrome.jpg Screenshot_20250312_203854_Chrome.jpg Przejrzano 2697 razy 86.81 KiB
Potencjalny sponsor chce zobaczyć dom Odry, a że jest z emiratów arabskich to wchodzi przez wizytówkę google
... a tu sru informacja o cmentarzach

1462
Nie jest to zawrotna kwota, ale mieszcząca się chyba w standardzie rynkowym. Niedawno w Białymstoku wybrali sponsora tytularnego i tam jest trochę więcej rocznie. W Lublinie dużo mniej i tam sponsorem tytularnym jest ...Motor. Za stadion we Wrocławiu (zupełnie inne gabaryty stadionu, więc nie da się porównać) Tarczyński płaci 3 razy tyle.

Więc kwota chyba po prostu ok, natomiast na ogromny plus fakt, że ten sponsor jest obecny od początku. Na wielu stadionach sponsorów tytularnych nie ma lub nie było przez lata. W Lublinie to chyba próba wyjścia z twarzą z tym Motorem, w Szczecinie wynajmują agencje i nie mogą znaleźć sponsora od długiego czasu, w Białymstoku sponsor jest od niedawna, w Tychach nie ma. Także cieszmy się i miejmy nadzieję, że odzyskane za utrzymanie środki miasto dorzuci do Odry;)

1464
Mnie w tym najbardziej cieszy fakt, że to właśnie Itaka. Największe biuro podróży w kraju, jedna z wizytówek biznesowego Opola. Z prywatnego źródła wiem, że długo opierali się ze sponsorowaniem Odry. I o ile to "tylko" zostanie sponsorem tytularnym stadionu, to jest to zmiana podejścia, a kto wie, może kiedyś przerodzi się to w inną formę współpracy z klubem? Właśnie z takimi partnerami biznesowymi Odra powinna działać.

1467
Od 1630 można wchodzić na stadion, występy "ośmiu gwiazd polskiej sceny muzycznej" od 1815, mecz o 1845.Po zakończeniu spotkania wszyscy chętni będą mogli pozostać na miejscu i w specjalnie przygotowanej strefie kibica obejrzeć mecz eliminacji mistrzostw świata, w którym reprezentacja Polski zmierzy się z Litwą.
.

1472
Szczerze mówiąc jestem w szoku że wszystko poszło sprawnie ale.
Ten pokaz fajerwerków na koniec głównie dla VIPow to porażka.
Organizacja wyjazdu po meczu do poprawy ale myślę że to kwestia zamknięcia Technologicznej chyba że tak będzie przy każdym meczu.

1473
Mecz spoko, stadion piękny, ale… myślę że tzw „najwierniejsi” powinni zrobić rachunek sumienia i zastanowić się czy mecz otwarcia, na który przychodzi masę nowych osób, szczególnie rodzin z dziećmi, potencjalnych nowych kibiców (wiadome było że usiądą na całym stadionie), to najlepszy moment na pewne rzeczy na i pod sektorem M. I jak potem będzie rozkminka czemu na mecze chodzi tyle kibiców, to liczę na choć ułamek autorefleksji.