Re: Odra w mediach.
#935Polak może dostanie szanse xDDDD , zmiana trenera w końcu choć mogła być po meczu z Tychami. Lepiej późno niż wcale. A jak spadniemy to już tylko zarząd do wyjebania i budowa od nowa w 2 lidze.
#936Kazdy chce zobaczyc Franka ;)
A tak poważnie to teraz kluczowa decyzja przed Zarządem - trzymam kciuki !!
A tak poważnie to teraz kluczowa decyzja przed Zarządem - trzymam kciuki !!
#938Tak jak często mówimy, że w życiu są 'win-win' situation, tak tu mamy tak naprawdę 0 wygranych a 3 rannych (nie chcę mówić, że przegranych, bo każdy na koniec sezonu może skończyć dobrze) - trener Plewnia, bo zalicza spektakularny upadek, który mógł mimo wszystko dokonać się z mniejszej wysokości jeszcze kilka kolejek temu; prezes, bo naraził się na śmieszność tym, że odgrażał się, że nie zwolni trenera, mimo, że wszyscy dookoła widzieli, że nie ma ta współpraca sensu i koniec końców wytrzymał jedynie kilka kolejek więcej; no i oczywiście Odra, ze względu na wiadome miejsce w tabeli. Życzę każdej stronie powodzenia i wyciągnięcia cennych lekcji z obecnego sezonu.
Czekam z ciekawością na to kto przejmie Klub w tej trudnej sytuacji.
Czekam z ciekawością na to kto przejmie Klub w tej trudnej sytuacji.
#939Kto zostal w sztabie? Piotrek, Adam Kania i Anna Stalmach odchodzą. Kania chyba za pomysl z Sapielakiem.
#942Rozumiem, że decyzja zarzadu zostala podjeta po dogadaniu sie z następcą a nie na podstawie wpisów na forum lub komentarzy. Byle nie jakiegos Mamrota Tworka lub Paszulewicza oglosza dzisiaj. Sam Copa nie da rady.
#943a ja mysle ze na spontonie po wieczornej lekturze forum ...
Jakby mieli gotowego to by nie pisali ze poprowadzi asystent...
Jakby mieli gotowego to by nie pisali ze poprowadzi asystent...
#944A dzisiaj rano rozmowa:
TL: Wiesz co Piotrek, sorry ale jednak musze CIe wyjebac bo za chwilę sam bede musiał się podać do dymisji
PP: ok, nie patrzymy w przeszłość ;)
EDIT:
alternatywna wersja:
PP: Tomek wez mnie w koncu wyjeb bo nie mam juz sily
TL: OK, nie patrzymy w przeszłość ;)
TL: Wiesz co Piotrek, sorry ale jednak musze CIe wyjebac bo za chwilę sam bede musiał się podać do dymisji
PP: ok, nie patrzymy w przeszłość ;)
EDIT:
alternatywna wersja:
PP: Tomek wez mnie w koncu wyjeb bo nie mam juz sily
TL: OK, nie patrzymy w przeszłość ;)
#946No to będziemy się męczyć z Czaplą ehh. Będzie rekord bez strzelonego gola z rzędu xD
#949Może nie o Odrze ale Waldek Sobota w Drewnie Opole , szok , spokojnie mógł by u nas grać a wybrał futsal