Re: Marketing i PR Klubu
#602Tak. Z FB Odry.
"W najbliższym czasie tego typu spotkanie nie jest planowane. Gdyby sytuacja uległa zmianie - będziemy informować. Pozdrawiamy"
"W dotychczasowej formule niestety nie przynosił on żadnych zysków z ekonomicznego punktu widzenia. Nie wykluczamy jednak powrotu do tej inicjatywy w przyszłości w nowej formule."
"W najbliższym czasie tego typu spotkanie nie jest planowane. Gdyby sytuacja uległa zmianie - będziemy informować. Pozdrawiamy"
"W dotychczasowej formule niestety nie przynosił on żadnych zysków z ekonomicznego punktu widzenia. Nie wykluczamy jednak powrotu do tej inicjatywy w przyszłości w nowej formule."
#604Odra grała na wyjeździe 6 meczów, a brakuje 3 kulis (Chojnice, Mielec, Bytów). Co się dzieje?
#605Klub nie widzi potrzeby wysyłania nawet jednego przedstawiciela biura prasowego na mecze wyjazdowe. Tak, jestem poważny.
Co zabawne, biedne jak mysz kościelna Garbarnia (3 osoby) i GKS Jastrzębie (4 osoby) nie ma z tym problemu.
Co zabawne, biedne jak mysz kościelna Garbarnia (3 osoby) i GKS Jastrzębie (4 osoby) nie ma z tym problemu.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#606No czy oni są kurwa poważni? W takim tempie "rozwoju" to my może za 20 lat będziemy poważnym klubem.
#607Ale możesz przynieść karmę dla schroniska.
#608Może jakiś dosadny transparent na temat zaangażowania zarządu w marketing. Ile można siedzieć cicho i oglądać tą pajacerkę.
#610Myśle że to dobry pomysł bo ja już nie mogę czasem patrzeć na to co oni wyrabiają.
#611Nie, nie jesteśmy. Niestety. Ale nie widać tego gołym okiem bo sportowo wyglada to dobrze.
#612Moze Gitlar pojedzie i sam odwali kulisy, skoro uwaza ze nie ma takiej potrzeby, to ja uwazam, ze nie ma potrzeby na taki zarzad. Trudno potem dziwię sie, ze pomimo dobrych wyników na Odre chodzi 900 kibicow. Straszna anatorka.
#613Mam pytanie.
Właśnie odpaliłem sobie flashscore i zobaczyłem że Sandecja ma nowy (stary) herb, zmienili go 5 dni temu my mamy zmieniony herb od 9(?) miesięcy i nadal używany jest stary. Jak to możliwe? Zapewne jakbym odwiedził inne strony o tematyce piłkarskiej to bym ujrzał podobny widok.
Właśnie odpaliłem sobie flashscore i zobaczyłem że Sandecja ma nowy (stary) herb, zmienili go 5 dni temu my mamy zmieniony herb od 9(?) miesięcy i nadal używany jest stary. Jak to możliwe? Zapewne jakbym odwiedził inne strony o tematyce piłkarskiej to bym ujrzał podobny widok.
#61490minut ma nowy i chyba tylko oni.Polak'o pisze: ↑sobota, 3 listopada 2018, 11:54Mam pytanie.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
#615To akurat "cholera wie'. Osobiście pisałem do wielu serwisów (tam chyba akurat nie), do takiego lajfy.com z 3 razy, a i tak jest stary.Polak'o pisze: ↑sobota, 3 listopada 2018, 11:54Mam pytanie.
#616Jadę właśnie MZK i jest reklama meczu z Rakowem owszem, ale ze starą datą i godziną.
#617Na stronie z biletami to samo pisze ze mecz w sobotę o 15. Trzeba to szybko poprawić bo ludzie już interesują się tym meczem.
#618Jutro pierwszy mecz Odry z Legią od bodaj 37 lat. Na Łazienkowskiej. Tak, tylko sparing, ale każdy kto jest wieloletnim kibicem Odry wie jakie tu jest ciśnienie na mecz z Legią.
Nic tylko wysłać tam pracownika klubu i zrobić kulisy. Koszulki Odry w szatni na Łazienkowskiej, rozgrzewka na tle trybun. Może jakieś rozmówki z pracownikami Legii, którzy pamiętają ostatni mecz. Klikałoby się jak pojebane.
No cóż.
Nic tylko wysłać tam pracownika klubu i zrobić kulisy. Koszulki Odry w szatni na Łazienkowskiej, rozgrzewka na tle trybun. Może jakieś rozmówki z pracownikami Legii, którzy pamiętają ostatni mecz. Klikałoby się jak pojebane.
No cóż.
#619Jak to tak, przecież pracownikowi trzeba by zaplacić, chcesz klub na koszta narazać?
Odra jest najważniejsza !
#620Odra "przejęła" klub esportowy i posiadać będzie sekcję esportową związaną z grą Fifa. Więcej informacji pewnie lada moment.
#622Niechaj się lepiej zajmą zmianą herbu w innych mediach by wszędzie był nowy a nie połowa ma nowy a druga połowa stary. Nawet forbet ma herb przed liftingowy.
#623Nie no, to bardzo dobry ruch. E-sport to przyszłość i fajnie, że tak szybko się tym zajmujemy.
#624Nie jest to glupi ruch. Ale w hierarchii spraw pilnych i ważnych na pewno nie jest w czolowce.
#625No właśnie i tego trochę nie rozumiem. Zarząd nie widzi potrzeby wysyłania kogokolwiek do przeprowadzenia relacji z meczów wyjazdowych, ale inwestuje w esport?