Właśnie chciałem o tym mówić. W czwartek ma się odbyć prezentacja, a jedyną informacją o niej jest zdjęcie w tle...Polak'o pisze:Tu zostało powiedziane wszystko. Jeśli chodzi o cele krótkoterminowe zbliża się prezentacja - jest cisza...Filip pisze:Obklejony autokar, koszulki na nowy sezon z nike bądź adidasa ale w tych tematach (chyba) już coś się dzieje. Bilbordy w Opolu ale też w jakiś strategicznych miejscach na całej Opolszczyźnie. Współpraca z FanClubami i ich nieco ożywienie np. zorganizować wyjazd powiedzmy 100 dzieciaków ze Strzelec Opolskich, Nysy czy innego miasta na mecz z Puszczą. Na ważniejsze mecze u siebie nagrywać jakieś spoty reklamowe, zachęcać ludzi do jeżdżenia na ważniejsze wyjazdy.
Re: Marketing i PR Klubu
#527A jakich informacji oczekujecie?
Nie ukrywam, że temat prezentacji to niekończący się dla mnie ciąg irytacji.
Nie ukrywam, że temat prezentacji to niekończący się dla mnie ciąg irytacji.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#529Dokładnie bannery cokolwiek, ta prezentacja przed którą właśnie stoimy może być ostatnią przed ekstraklasą!! Tu powinna być mobilizacja.
#530Np. Info w radio, gazeta czy TVP3, przecież skoro ktoś się sławi jako patron medialny to raczej cały czas a nie tylko jak jest mecz na szczycie.
#531TVP3 Opole nie jest patronem medialnym klubu, NTO też nie.
#533Fajne materiały z wypadu drużyny do Kubatury czy z drugiego śniadania biznesowego i zajebisty materiał z Mistrzostw Opolszczyzny w boksie do tego z większości sparingów pojawiają się bramki bądź skróty i ogólnie w końcu doczekaliśmy się dobrze działającej telewizji klubowej! Jeszcze tylko przydałoby się jakieś króciutkie intro i byłoby super!
#534TELEFON - należy wypracować tradycję odbierania telefonu klubowego !!!!!
#535Odbierają zawsze jak ktoś jest w sekretariacie.
#536Niestety nie róbcie sobie wielkich nadziei na jakąś super prezentację jutro. Wszystko co mogło się zjebać to się zjebało. Nadrobimy w następnych dniach z materiałami.
#537LooZ^ pisze:Niestety nie róbcie sobie wielkich nadziei na jakąś super prezentację jutro. Wszystko co mogło się zjebać to się zjebało. Nadrobimy w następnych dniach z materiałami.
I tak będę :D !
#538Myślę że nic się nie stało, a na prezentację i tak się przychodzi aby wesprzeć chłopaków i pokazać że są za nimi ludzie. Także jutro oby w jak najszerszym gronie - widzimy się na prezentacji!
#540Nie, to miała być jedna z niespodzianek, ale nie udało się, jest pewna szansa, że uda się na Legnicę.
#543- równyFilip pisze:Co to kurwa za herb?
- symetryczny
- z dobrze dobranymi kolorami
#544a jak tam wypadła prezentacja? zobaczymy jakieś zdjęcia, filmiki z niej?
#545Prezentacja jak prezentacja. Będą na pewno film i zdjęcia.
#546ODRY OPOLEFilip pisze:Co to kurwa za herb?
Zajebiscie, nie jest koślawy jak poprzedni a zarazem jest poniekad jego kontynuacją.
Czekam, z zniecierpliwieniem, na resztę elementów identyfikacji wizualnej.
#547Dałoby się ustawić na stronie głównej, a by w miejscu gdzie jest info o najbliższym/ostatnim meczu była informacja o dacie oraz godzinie spotkania?
#548Niestety nie. Dopiero na nowej stronie.
#549https://youtu.be/PZDHd0yHFk0
Jutro bardzo fajny materiał z nowej serii "Pogadajmy". Ja jestem mądry, bo już widziałem, ale będzie warto oglądnąć.
Jutro bardzo fajny materiał z nowej serii "Pogadajmy". Ja jestem mądry, bo już widziałem, ale będzie warto oglądnąć.
#550Fajne materiały lecz z ostatniego sparingu zajawka bramki a nasz II ligowy rywal zrobił to tak ze nam powinno być wstyd.
https://www.gksjastrzebie.com/filmy/ite ... ra-1-0-gks
https://www.gksjastrzebie.com/filmy/ite ... ra-1-0-gks