Re: 1/16 PP

Z całym szacunkiem, ale wydaje mi się, że na ten wynik złożyło się kilka czynników:
1. Kryzys Lecha
2. Motywacja Rakowa na mecz z topowym rywalem (Ex)
3. Klimat, pełny stadion, dobre wejście w mecz

Z pewnością Raków jest głównym kandydatem do awansu do Ex ale wątpię w utrzymanie takiej formy przez ponad miesiąc.
Ale uczciwe - dziś rozegrali kapitalny mecz.
ODRA OPOLE 1945

Geordie's pisze:
wtorek, 30 października 2018, 20:03
Z całym szacunkiem, ale wydaje mi się, że na ten wynik złożyło się kilka czynników:
1. Kryzys Lecha
2. Motywacja Rakowa na mecz z topowym rywalem (Ex)
3. Klimat, pełny stadion, dobre wejście w mecz

Z pewnością Raków jest głównym kandydatem do awansu do Ex ale wątpię w utrzymanie takiej formy przez ponad miesiąc.
Ale uczciwe - dziś rozegrali kapitalny mecz.
Jak nie teraz to kiedy?

snajper pisze:
wtorek, 30 października 2018, 22:09
Bedzie jakas relacja ? Moze radiowa ?
Nie wymyślaj. Zachciewa się. Wynik na 90minut nie wystarczy?

A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży nad Odrą, złapać w siatkę zwinnego, silnego redaktora strony internetowej i wywieźć go na mecz wyjazdowy? Chyba nie? No jasne, że nie.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

Chyba rzeczywiście dość poważnie myślimy o PP, bo dzisiaj właściwie gramy wręcz identycznie jak w lidze. Jedynie Brusiło, Skrzypa no i Mikinić z tych zawodników rezerwowych. Sądziłem, że zagra Wodecki, Bonecki, może w końcu zadebiutuje Żemło, natomiast nic z tych rzeczy. Musimy to wygrać.

Co znaczy "obudzimy"? Na razie przeciwnik jeśli dobrze naliczyłem oddał jeden strzał w słupek i jeden w bramkarza. Za sukces uznaje się "w końcu wychodzimy ze swojej połowy". Mecz jest ciężki, bo ciężko się gra na drużynę broniącą się de facto 7 zawodnikami (potrójne krycie).
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.