Re: Odra Opole - Start Namysłów (sb. 11.08.2012)
#261952, gdzie się schowałeś na sektorze?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Na jakim sektorze???? Siedzi kutas posrany ze strachu w domu i prowokuje.....LooZ^ pisze:1952, gdzie się schowałeś na sektorze?
akurat 1952 taki anonimowy nie jest :DAlbert pisze:Jaki kurwa rywal, zera pod każdym względem bardziej anonimowe niż Proch Pionki,
Zielu nie straszcie go;Pzielu pisze:akurat 1952 taki anonimowy nie jest :DAlbert pisze:Jaki kurwa rywal, zera pod każdym względem bardziej anonimowe niż Proch Pionki,
kończymy temat i skupiamy się na wątku piłkarskim !
szkoda ze nie byly swiadkami ostatniego spotkania tak bardzo udanego pod wzgledem kibicowskim i sportowympogoń1945 pisze:Szkoda panowie że nie zauważyliście prudnickich dzieci które wracając do domu śpiewały ODRA OKS!!!!. wyprowadzenie zawodników ,podawanie piłek ,oprawa ,to na nich zrobiło wrażenie !Mam nadzieje że w serduszkach Odra im pozostanie .;]
Gdyby wojewoda byl z Opola, a nie z Kluczborka, moze wygladaloby to lepiej. MOZE. Gornik to Gornik i nawet dzieciaczki raczkujace pilkarsko wiedza co to za klub. My musimy wykonywac malutkie kroczki do przodu i z uplywem czasu Odra odzyska swoje miejsce w szeregu polskiej pilki. Cierpliwosci i wiary.pogoń1945 pisze:snajper-masz racje ,tylko nie bierzesz pod uwagę kasy na autobus i prowiantu dla małych prudniczan ;[ gdybyśmy mogli to bylibyśmy co mecz .Ale jest w mieście gość który podpisał z Górnikiem Z umowę i wysyła dzieci do żaboli ma z tego profity bierze kase z naszych podatków i się śmieje ,najlepsi idą tam !Górnik daje gifty i jest ok - pytam gdzie jest przewodni klub opolszczyzny ? Kiedyś z pogoni szło się do odry ! . Polecam lekturę tygodnika prudnickiego . I z tąd się wzięła inicjatywa porozumienia pogoni i odry ,szacunek dla kibica Odry Przemka Skórzewskiego jednego z animatorów tego porozumienia !
Snajper co Ty piszesz za bzdury?!! Wojewoda opolski urodził się w Ostrowie wlkp a związany jest z Namysłowem i Wrocławiem gdzie studiował. Poza tym co ma wspólnego bycie wojewodą z opisaną sytuacją????Gdyby wojewoda byl z Opola, a nie z Kluczborka, moze wygladaloby to lepiej
Masz racje , ze bzdury. Mialem napisac z Kedzierzyna - Kozla - marszalek wojewodztwa http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,10 ... wyspa.htmlMirek pisze:Snajper co Ty piszesz za bzdury?!! Wojewoda opolski urodził się w Ostrowie wlkp a związany jest z Namysłowem i Wrocławiem gdzie studiował. Poza tym co ma wspólnego bycie wojewodą z opisaną sytuacją????Gdyby wojewoda byl z Opola, a nie z Kluczborka, moze wygladaloby to lepiej
WOW. 3-maj siepogoń1945 pisze:Snajper dzięki ! Ja to widzę tak - nasze dzieci nie powinne zasilać klubów gdzie powiewają fany obercośtam a z trybun zieje nienawiścią do tego co polskie ,polska bez śląska-to zawołanie mnie obraża! Słabość naszego państwa nie tylko przejawia się tym że trzeba wyjechać żeby żyć ale tym że R.A.Ś podnosi łeb i coraz głośniej mówi o separacji a wiadomo komu to na rękę .Śląsk nigdy nie będzie samoistny, jak nie nasz to niemiecki !Patrzcie co się stało z Ruchem ! klub zakładali powstańcy ! Cieślik prosi po co te flagi ?co wy robicie ? I w tym momęcie mam gdzieś 14 majstrów ;[ Dla mnie liczy się Pogoń,Odra,Polonia Bytom ! kluby o tradycji Pogoni Lwów .Kilka tygodni temu rozmawiałem z prezesem stow .kibic PB Robertem Rabusem to super facet i jestem spokojny o Polonie, Ślężanie to Słowianie ;]Opolanie to ci sami ludzie co Prudniczanie Śląsk Opolski zawsze Polski !!! więc w którym klubie moje dziecko się zaaklimatyzuje ? gdzie mu nikt nie powie ty hadziaju lub poloczku ?. Sory za moje wypociny ,nie jestem nacjonalistą ale jak sektor A krzyknoł Ś.O.Z.P to wiedziałem że młodzi w drodze do prudnika to powtórzą ;] Pozdrawiam was i mam nadzieje że nie raz dzieci z PRUDNIKA wyprowadzą wielką ODRE ! one wiedzą że na trybunie oklaskami przywitają ich BRACIA !