Nie unoś się Kolego… niekonwencjonalnie to on pierdoli akcje za akcja. Dusza szatni owszem, ale po akcji z Trojakiem w szanującym się klubie obydwaj siedzieliby właśnie w pośredniaku.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#202Fanem gry Janusa nie jestem, myślę że to byłby dobry moment na rozstanie, ale skoro jest kontrakt, który automatycznie się przedłużył, to nie wiem czy jest sens koniecznie go rozwiązywać. Tylko błagam, niech ktoś inny wykonuje SFG...
Większe pretensje mam o odpuszczenie wzmocnienia na pozycji stopera, bo wychodzi na to że pozbywamy się Wypycha, a przedłużamy kontrakt z Żemłą, czyli zostajemy z elektrykiem i co więcej nie mamy nawet dla niego zmiennika. Ale nie ma co narzekać i spójrzmy na to pozytywnie - klub stara się zatrzymać tych zawodników, którzy gwarantują emocje. ;)
Większe pretensje mam o odpuszczenie wzmocnienia na pozycji stopera, bo wychodzi na to że pozbywamy się Wypycha, a przedłużamy kontrakt z Żemłą, czyli zostajemy z elektrykiem i co więcej nie mamy nawet dla niego zmiennika. Ale nie ma co narzekać i spójrzmy na to pozytywnie - klub stara się zatrzymać tych zawodników, którzy gwarantują emocje. ;)
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#203Kapitan zostaje! 💪
Mateusz Kamiński w przyszłym sezonie nadal będzie występował w Odrze. Obowiązująca umowa z naszym obrońcą została przedłużona automatycznie o kolejny rok. 🤝
Mateusz Kamiński w przyszłym sezonie nadal będzie występował w Odrze. Obowiązująca umowa z naszym obrońcą została przedłużona automatycznie o kolejny rok. 🤝
#204Konrad Nowak na dłużej w Odrze! Umowa z 26-letnim pomocnikiem została przedłużona o kolejne 12 miesięcy. 🤝
#205Rozumiem że Rosa odchodzi, ale po co nam on?
http://www.90minut.pl/news/312/news3129 ... -Odra.html
#206Mało kontuzji w bramce ostatnimi czasy mieliśmy? Począwszy od Krysiaka...wijamurzyn pisze: ↑czwartek, 1 lipca 2021, 14:22Rozumiem że Rosa odchodzi, ale po co nam on?
Przyda się do rywalizacji, jako alternatywa w razie kontuzji Kuchty i Sapielaka. To na razie tylko testy, więc?
Po to.
#207Spychała oficjalnie, kontrakt 2+1, także całkiem sensownie.
#208Jedyne co martwi przy Spychale to jego niski wzrost.
#209No wiec po co ten temat spekulacje ?? Do tej pory nie mielismy trenerow ?LooZ^ pisze: ↑środa, 30 czerwca 2021, 20:21Dziwne, byłem pewny, że to sztab trenerski decyduje, a nie "chociaż jeden kibic Odry", no chyba, że Piotrek czy Adam nie są kibicami Odry.Komu zalezy nad pozostawieniem Janusa w Opolu ? Czy jest choc jeden kibic Odry ? Jesli nie to jakim sposobem kontrakt nie zostal rozwiazany za porozumieniem stron ???
#210Wlasnie tej " duszy szatni ", ale niegrajacej w pierwszym zespole ( nie wierze ze odzyska forme z przed 2 lat ) najbardziej sie obawiam. Psychologia. Tak wplywowy pilkarz na szatnie, lecz nie grajacy moze obnizac morale zespolu oraz byc zbyt wplywowy na naszego mlodego trenera. Przykladow multum, ale przytocze chociaz konflikt Peszko w Lechii. To tylko moje obawy. I obym mylil sie.maverick pisze: ↑czwartek, 1 lipca 2021, 5:53Nie unoś się Kolego… niekonwencjonalnie to on pierdoli akcje za akcja. Dusza szatni owszem, ale po akcji z Trojakiem w szanującym się klubie obydwaj siedzieliby właśnie w pośredniaku.
#211Czy ja wiem, jest tylko 3cm niższy niż najlepszy prawy obrońca w historii.
#213Dawid Wolny na testach w Sandecji
#214Tak jak można było się spodziewać - Rosa odchodzi, podobno ma trafić do Wisły Kraków.
Pytanie co z Weinzettelem? Ma jeszcze kontrakt przez kolejny sezon?
Pytanie co z Weinzettelem? Ma jeszcze kontrakt przez kolejny sezon?
#215Rosa z 3 bramkarza Odry na 4 Wisły, ambitnie :D
#216A skąd wiesz że nie będzie pierwszym czy drugim bramkarzem? Szromnik też odchodził jako rezerwowy, a teraz broni w Śląsku
#217Oczywiście nie moge tego przewidzieć, ale inna sytuacja kiedy rywalizujesz z jednym, dość wiekowym Słowakiem, a inna kiedy w zespole masz mega talent młody ściągnięty właśnie za kilkaset tys, inny młody talent który już w poprzednim sezonie był promowany przez klub oraz solidnego ligowca, który tez trochę punktów klubowi wybronił. No znam piłkarzy którzy dokonali lepszych wyborów swoich nowych klubów.
#218Maksymilian Tkocz w Odrze. Cóż, fajnie że szukamy talentów w niższych ligach, chociaż trudno powiedzieć że zrobiliśmy jakiś postęp jeśli chodzi o środkowych obrońców. W takim razie to już chyba koniec transferów.
#220Może ze 150 zarobimy jak już zacznie grać na poziomie...
#221" czemu Rosa odszedl spytajcie sie wielkiego trenera bramkarzy Odry...Jak taki czlowiek moze byc przy pilce nie majac pojecia co robi.." - Czy ten komentarz ktory znalazlem na 90 minut to komentarz samego Rosy, czy byly problemy pomiedzy nim a trenerem bramkarzy ? Nie przypuszczam, ze taki komentarz wstawil jakis kibic Odry. Zawsze jakies ciekawostki wyplywaja. Ale musimy zdawac sobie sprawe, ze pilkarz z ktorego rezygnuje sie, zawsze bedzie oczernial a nie chwalil bylego pracodawce.mario11983 pisze: ↑wtorek, 6 lipca 2021, 17:30A skąd wiesz że nie będzie pierwszym czy drugim bramkarzem? Szromnik też odchodził jako rezerwowy, a teraz broni w Śląsku
#222Tobiemu się skończył kontrakt. Raczej nie będzie u nas w nowym sezonie.
#223Też mi się tak wydawało, ale nie było żadnego komunikatu dlatego trochę mnie to zdziwiło.
#224Moglibyśmy ściągnąć napastnika Kuczere z Rowu. Ma 18 lat i ponoc niezły talent.
#225Macie jakieś info gdzie i o której godzinie gramy sparing z Ruchem ?