Chyba cie cos popierdolilo z ta Legia drogi snajperze.
Od zawsze wyjebane mialem na polska jak i zagraniczna pilke, ze szczegolnym uwzglednieniem Legii i Wisly.
Re: ZMIANA TRENERA !!!
#77Chyba sobie jaja robicie?zielu pisze:zmienić trenera powinniśmy wg mnie, ale u młodzików. powód? :
.
Trener ma prowadzić dobrze drużynę, a o ile wiem włodarze klubu nie narzekają.
I co z tego, że jeździ na pierwszą ligę na Górnika? A co ma zostać na poziomie 4 ligi i dla takiego poziomu wychowywać przyszłych piłkarzy Odry?
Facet chce coś zbudować dla tego klubu, a co niektórych tu wali po deklu. Zobaczcie jakie miał wyniki z innymi młodzieżówkami w województwie. On nie musi dla Odry pracować, każdy klub w tym województwie go weźmie dla swoich młodzieżówek z pocałowaniem ręki. Dla pracy w Odrze przestał trenować 2 inne kluby. Stracił na przejściu finansowo, ale uważa ten klub za najważniejszy w województwie. A parę debili już planuje jak to zjebać.
Chcecie całe życie grac z Piotrówkami i Pniówkami???? To gratuluję pomysłu!
#79nie, nie Pan Trener, tylko jego kolega, do którego dzwonił z pytaniem czy ma sobie odpuścić pracę w Oderce.
#80Nie ma sobie odpuscic pracy w Oderce, niech tylko sie zastanowi nad tym gdzie pracuje i jaki szalik wiesza na szyi. Jak pojdzie pracowac do Ruchu Chorzow, to tez bedzie wrzucal do internetu fotki z szalikiem gornika?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#82Powiesił to na stronie Odry czy swojej prywatnej? Bo jeśli pracuje dobrze, to prywatnie może sobie robić co chce. Ale może się nie znam, bo sekciarstwo mnie nigdy nie pociągało.
#83btw. też mi się zdarza jeździć na Górnika (ok, ok, też jestem do odstrzału) i na meczu Górnik-Wisła było kilku radnych, którzy w innym wątku są polecani do głosowania w najbliższych wyborach. Czy to też ich dyskwalifikuje????
#84jest sie czym chwalić że jezdzisz na górnika...
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 listopada 2010, 14:00 przez hkmw, łącznie zmieniany 1 raz.
#85Robsik: A jak pilkarz Odry chleje po nocach i widza to ludzie, to psuje wizerunek klubu czy nie?
#86osobiscie nie mam nic do tego, ze sobie pojechal OGLADAC Gornika. ale ten szalik wskazuje na UCZESTICZENIE W DOPINGU i to juz lekka przesada.
#87Wizerunek na pewno psuje grożenie trenerowi własnej drużynyLooZ^ pisze:Robsik: A jak pilkarz Odry chleje po nocach i widza to ludzie, to psuje wizerunek klubu czy nie?
#891. Nikt go nie zwalnia (jeszcze:), ani nikt mu nie grozi. Forum jest od wymiany poglądów, decyzje i tak zapadają poza nim:)Robsik pisze:Chyba sobie jaja robicie?
Trener ma prowadzić dobrze drużynę, a o ile wiem włodarze klubu nie narzekają.
I co z tego, że jeździ na pierwszą ligę na Górnika? A co ma zostać na poziomie 4 ligi i dla takiego poziomu wychowywać przyszłych piłkarzy Odry?
Facet chce coś zbudować dla tego klubu, a co niektórych tu wali po deklu. Zobaczcie jakie miał wyniki z innymi młodzieżówkami w województwie. On nie musi dla Odry pracować, każdy klub w tym województwie go weźmie dla swoich młodzieżówek z pocałowaniem ręki. Dla pracy w Odrze przestał trenować 2 inne kluby. Stracił na przejściu finansowo, ale uważa ten klub za najważniejszy w województwie. A parę debili już planuje jak to zjebać.
Chcecie całe życie grac z Piotrówkami i Pniówkami???? To gratuluję pomysłu!
2. Jeżeli już w swoim pierwszym poście obrażasz inne osoby, to nie oczekuj zrozumienia dla swojej sprawy ani dla siebie.
3. Tak jak napisałeś „ On nie musi dla Odry pracować”, ale jeżeli już pracuje to niech najważniejsze będą dla niego barwy tego klubu (najważniejsze w Polsce, a nie w województwie)! Taki zawód/los/specyfika pracy: trenera, zawodników lub działaczy sportowych. Już sama etyka tych zawodów nie pozwala na podobne wyskoki. Jeździć można gdzie się chce, ale manifestowanie swojego przywiązania do innego klubu to co najmniej nietakt, wymagający wyjaśnienia przez samego sprawcę zamieszania, nie jego anonimowych adwokatów.
4. Tego, w jaki sposób doszukałeś się związku między naszą niechęcią do szali obcych drużyn, a wychowywaniem młodych piłkarzy Odry do gry po wioskach – nigdy się nie domyślę.
5. Nasz szacunek dla trenerów, ich pracy i dokonań na rzecz Odry, powinien rodzić taki sam szacunek trenerów dla nas i klubu. Jeżeli tak jest, to OK i wszystko da się wyjaśnić (chociaż łatwo nie będzie;)
„Klub to nasza wspólna własność;
wobec klubu mamy tylko obowiązki;
dla klubu tylko wdzięczność”
wobec klubu mamy tylko obowiązki;
dla klubu tylko wdzięczność”
#90Poczytaj poprzednią stronę oraz popytaj kolegów, którzy wczoraj na GG molestowali dyrektora klubu o namiary na trenera?StalonOKS pisze:A kto tu komu grozi ?
#91A Tomek to wstydzi samemu sie wytlumaczyc? Na poprzedniej stronie rowniez nie widze grozb.
Pilkarze, trenerzy i pracownicy klubu buduja jego wizerunek 24 godziny na dobe, tak jak i kibice. Jesli trener dziala na szkode wizerunku klubu, to pracowac w nim nie powinien.
Nie slyszalem od nikogo slow, ze grozi mu jakis fizyczny uszczerbek na zdrowiu, a sadze ze slyszalbym to szybciej niz ty. Z tego co wiem niezrecznosc ktora podpadl zostala mu dzisiaj w klubie wyjasniona i licze ze sytuacja sie wiecej nie powtorzy.
Pilkarze, trenerzy i pracownicy klubu buduja jego wizerunek 24 godziny na dobe, tak jak i kibice. Jesli trener dziala na szkode wizerunku klubu, to pracowac w nim nie powinien.
Nie slyszalem od nikogo slow, ze grozi mu jakis fizyczny uszczerbek na zdrowiu, a sadze ze slyszalbym to szybciej niz ty. Z tego co wiem niezrecznosc ktora podpadl zostala mu dzisiaj w klubie wyjasniona i licze ze sytuacja sie wiecej nie powtorzy.
#92A obowiązkiem trenera jest logowanie się na fora kibicowskie? Po co? Żeby tłumaczyć się, że jako trener drużyny MŁODZIKÓW (!!!!) jeździ na mecze Górnika? Bądźcie poważni.
ps. Wpisy tutaj pojawiły się znacznie wcześniej niż mu cokolwiek "tłumaczono".
ps. Wpisy tutaj pojawiły się znacznie wcześniej niż mu cokolwiek "tłumaczono".
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 listopada 2010, 19:15 przez Robsik, łącznie zmieniany 1 raz.
#93Rozumiem, że można kibicować tylko jednemu klubowi???
Jeżeli pan trener kibicuje Górnikowi, który gra w ekstraklasie to również może być kibicem grużyny z IV ligi Oderki Opole, a myślę że nawet może grać w drużynie A klasy lub Okręgówki i tejże drużynie również kibicować przecież te drużyny ze sobą nie rywalizują. Nie rozumiem przecież jedno drugiemu nie przeszkadza. I myślę że nie tylko szalik może nosić, ale również koszulkę przecież żyjemy w wolnym kraju, a do czasów kiedy się czegoś zabraniało chyba nikt nie tęskni.
Jeżeli pan trener kibicuje Górnikowi, który gra w ekstraklasie to również może być kibicem grużyny z IV ligi Oderki Opole, a myślę że nawet może grać w drużynie A klasy lub Okręgówki i tejże drużynie również kibicować przecież te drużyny ze sobą nie rywalizują. Nie rozumiem przecież jedno drugiemu nie przeszkadza. I myślę że nie tylko szalik może nosić, ale również koszulkę przecież żyjemy w wolnym kraju, a do czasów kiedy się czegoś zabraniało chyba nikt nie tęskni.
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 listopada 2010, 19:23 przez kibic30, łącznie zmieniany 1 raz.
#94i są już jakieś decyzje odnośnie trenera? bo jak tak to można je podać i zakończyć temat na tym
#95Trener poczul sie zastraszony, byl dzisiaj w klubie gdzie wytlumaczono mu niestosownosc jego zachowania.
#96Ten trener jeździł na mecze Odry, wcześniej niż większość wpisujących się tutaj forumowiczów ujrzała światło dzienne :) Ale dla nich Twój post to świętokradztwokibic30 pisze:Rozumiem, że można kibicować tylko jednemu klubowi???
#97zastraszany srogo :) na tym powinna skończyć się ta polemika o tym trenerze ;] a zacznijcie zbierać kasę na wyjazd do Żabnicy!LooZ^ pisze:Trener poczul sie zastraszony, byl dzisiaj w klubie gdzie wytlumaczono mu niestosownosc jego zachowania.
#98Robsik: Obawiam sie ze 80% wpisujacych sie w tym temacie jest od Tomka starsza albo niewiele mlodsza.
#99Ja mam pytanie, czy z pracy trenera i wyników osiąganych przez jego drużynę zadowolony jest zarząd klubu? Jeśli tak, to nic nam do tego gdzie on jeździ na mecze i jakie fotki sobie robi. Jeśli facet rzeczywiście jest profesjonalistą i porządnie prowadzi tych młodzików to głupotą (totalną amatorszczyzną) wykazaliby się działacze, zwalniając go za lansowanie się w szaliku Górnika.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
#100Jezdzil na Odre?jakos go nie kojarze.I nie wyzywaj ludzi od debili bo nikt z Nas nie pozwoli sobie na to zeby trener Odry w barwach Gornika paradowal.Moze w innym miescie by to przeszlo ale nie u NAs!
Cidry liżą rzyć Janoszki