Domyślam się i to nie było oburzenie dla naszego stadionu tylko dla betklik.
Co za debil to wymyślił?
Re: Stadion dla Odry
1502Skoro ludzie się "biją o to", to nie jest to widocznie aż tak debilne. A dla samego Betclic jest to promka i marketing. Nie ma w tym nic złego.
1503Do pruderyjnych nie należę ale nie o to chodzi, może taniec na rurze? 😁
Nie oceniam kreatywności twórcy ani potencjału marketingowego pomysłu a sam fakt stawiania wanny na boisku podczas meczu.
Ludzie się zabijają bo takie mamy czasy ... Jerry Springer show.
To oczywiście moja subiektywna ocena ale dla mnie to megaslabe i tyle.
Nie oceniam kreatywności twórcy ani potencjału marketingowego pomysłu a sam fakt stawiania wanny na boisku podczas meczu.
Ludzie się zabijają bo takie mamy czasy ... Jerry Springer show.
To oczywiście moja subiektywna ocena ale dla mnie to megaslabe i tyle.
1504Sektory E, K i O wyłączone ze sprzedaży biletów. Czyżby cięcie kosztów na ochronę itp. ?
1505Akurat to standard, stadion od początku był projektowany tak, żeby ułatwić zamykanie sektorów. Klub musi zatrudniać ochroniarzy od ilości miejsc, a nie od ilości biletów.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
1507Wszystko super na tym naszym stadionie, ale dalej nie mogę zrozumieć że w obecnych czasach nie można zrobić tak aby czas na telebimie po 45 i 90 minucie dalej był aktywny!!!!!🤦🏻
1508I żeby składy tak przewijać żeby cokolwiek dalo się odxytac...
Naucza się, w pierwszych meczach czas pokazać 90 leciał dalej, teraz staje i pojawia się ile doliczono
Naucza się, w pierwszych meczach czas pokazać 90 leciał dalej, teraz staje i pojawia się ile doliczono
1512Ten tekst to pisało jakies AI. Grok napisz jakis tekst z klikbaitowym tytulem na bazie ostatnich wydarzen o polskiej lidze.
Dobrze że nie napisał o kukluxklanie w Opolu.
Dobrze że nie napisał o kukluxklanie w Opolu.
1513To że na pierwszym meczu pokazywał czas po 90 minutach to błąd. Liczenie czasu powyżej 90 minut jest zabronione regulaminem rozgrywek.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.