Ja nie będę miał wątpliwości który mecz wybrać jak terminy będą zbieżne to czesc potencjalnych Kibiców może zostać w domu na reprezentacje.
Dobrze ze chociaż goście będą 😁
Boje się że jak ogłosili z pompą 21.03 to żeby teraz nie zmieniać terminu zrobią mecz o 16 ... 😁
Re: Stadion dla Odry
#1427Mecz ma być o 19:45. Biura przenoszą się na nowy stadion w połowie stycznia.
#1428Mecz podobno przełożony na 17:45. Ogłoszony został wreszcie konkurs na sponsora tytularnego stadionu. Oferta nie może być niższa niż 650 tysięcy złotych netto za 1 rok.
#1429Co ciekawe, FC Magdeburg o tym poinformował - a Nasz klub nie (chyba, że mi umknęło).
Trochę takie "głupie" (?) - nie wiem jakiego określenia użyć - bo żeby drużyna przeciwna pierwsza o tym informowała z takim wyprzedzeniem, a organizator nie?
#1430CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
#1432Wiadomo ile karnetów się sprzedało?
Na stronie widać że na mecz otwarcia zostało 6,5k biletów - pytanie ile w tym rozdanych?
Na stronie widać że na mecz otwarcia zostało 6,5k biletów - pytanie ile w tym rozdanych?
#1439Czyli to nie jest tak że przychodzą z fabryki, tylko na miejscu drukują niezależnie gdzie się zglosisz?
#1441No to przyznam, że nie spodziewałem się tak szybkiej wyprzedaży. Sprzedaż ruszyła 50 minut temu, a biletów zostało koło 400, a jeszcze spore kolejki przed kasami.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#144311 tysięcy stadion wyprzedany w 1.5h. Jest to na pewno historyczna chwila.
#1444Aż tak to nie ;)
11.600
- 1.200 - sektor gości (wszystkie bilety zostały wykupione przez kibiców gości)
- 500 VIPy
Zostało 9.900, z tego ~3.000 zostawiło sobie miasto/klub do rozdania gościom.
- ~1.800 karnetów
Do faktycznej sprzedaży trafiło dzisiaj koło 5.000 biletów. Co i tak nie zmienia tego, że sprzedanie ich w 1,5h to dobry wynik.
11.600
- 1.200 - sektor gości (wszystkie bilety zostały wykupione przez kibiców gości)
- 500 VIPy
Zostało 9.900, z tego ~3.000 zostawiło sobie miasto/klub do rozdania gościom.
- ~1.800 karnetów
Do faktycznej sprzedaży trafiło dzisiaj koło 5.000 biletów. Co i tak nie zmienia tego, że sprzedanie ich w 1,5h to dobry wynik.
#1446Możliwe, ale niekoniecznie. Z tego co wiem to spora część ma trafić do dzieciaków z Akademii Odry i klubów partnerskich. Oni raczej przyjdą.
#1447Nie będzie Zenka, ale zastąpią go inne Wielkie Gwiazdy Estrady.
Hutnik koleguje się z Magdeburgiem?
.
#1449U nas niedługo rozstrzygnięcie przetargu a tymczasem w Lublinie sponsorem tytularnym stadionu został ... Motor, 504 tysiące za rok. W Opolu cenimy się wyżej.
#1450W piątek miał być rozstrzygnięty przetarg. Ktoś coś wie, bo nigdzie nie ma żadnego info z otwarcia ofert.