Re: #17 - Resovia Rzeszów - Odra Opole (pt. 12.11.2021, g. 17:30
#51Byliby zajebiscie gdyby nie zjebali 2 setek. A gra w obronie jak wyglądała słabo i wesoło tak wygląda dalej
Nie zapomniałeś się czasem? Piszesz o piłkarzach Odry.
Chodziło mi o to ze 30 minut temu połowa z was ojebalaby im gale tak pialiscie z zachwytu.
Tak tylko napomknę, że to nasz najlepszy stoper w tym sezonie.
To chyba taka pierwsza sytuacja w historii, że jak piłkarze grają dobrze to się ich chwali, a jak grają słabo, to gani.
Weź sobie chłopie nerwosol jakiś
A ja się obawiam że będziemy zajechania fizycznie i będzie wpierdol 4-1wijamurzyn pisze: ↑piątek, 12 listopada 2021, 18:02Znając życie i 1-ligowe realia to nasze wyjazdowe przełamanie nastąpi z Miedzią po najlepszym meczu w sezonie.
Chyba czegoś nie zrozumiałeś… Jest zasadnicza różnica między ganieniem a tym co tu się odpierdala.wijamurzyn pisze: ↑piątek, 12 listopada 2021, 18:06To chyba taka pierwsza sytuacja w historii, że jak piłkarze grają dobrze to się ich chwali, a jak grają słabo, to gani.
Wypraszam sobie, siedze na krytej ale nie jestem menelem i nie wyzywam pilkarzy
I to jest straszne, nie sądzisz?wijamurzyn pisze: ↑piątek, 12 listopada 2021, 18:04Tak tylko napomknę, że to nasz najlepszy stoper w tym sezonie.
Mówię konkretnie o grupie najebusów koło VIPów która od lat znana jest z niewybrednych wyzwisk.
A mi wstyd, że nazywasz się kibicem Odry. Gadać każdy potrafi, a robić nie ma komu
W pewnym sensie tak, ale to nie jego wina, że mimo swoich wszystkich ułomności jest najlepszym obrońcą w zespole. Kamyk pół rundy połamany, drugie pół słabe, o Żemle nie ma co pisać bo wszyscy wiemy.Foker pisze: ↑piątek, 12 listopada 2021, 18:21I to jest straszne, nie sądzisz?wijamurzyn pisze: ↑piątek, 12 listopada 2021, 18:04Tak tylko napomknę, że to nasz najlepszy stoper w tym sezonie.