Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2019/2020. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#652Myślę że decyzja nie zostanie podjęta przed meczem. Więc Termalica będzie grała z nami o utrzymanie i baraże jednocześnie. 😂 A tak na marginesie, u siebie wygraliśmy z nimi 2:0
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 20 lipca 2020, 19:10 przez pito10, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2019/2020. Runda wiosenna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
#653Czekajcie, z Olimpią mamy teraz równy bilans meczów bezpośrednich, więc liczy się różnica bramek. My mamy -5, oni -11. Czyli musielibyśmy przegrać np. 3:0, oni 3:0 wygrać. Dobrze kombinuję?
#654Z Olimpia mamy niekorzystny bilans bramkowy.
#655Z Olimpią przegraliśmy 3:1 na wyjeździe także mamy gorszy bilans.
#656Faktycznie, wydawało mi się, że tam było 1:0, no to nic, faktycznie trzeba wyłapać punkt. Jutro z tego co wiem komisja zdecyduje co z Bełchatowem.
#657Dlaczego nie? To może rusz trochę mózgownicącartman pisze: ↑poniedziałek, 20 lipca 2020, 11:34Dlaczego nie ?Szyman pisze: ↑poniedziałek, 20 lipca 2020, 10:54cartman pisze: ↑poniedziałek, 20 lipca 2020, 9:03Napiszę tutaj, bo nie wiem czy ktoś zagląda w temat "kibice"...
Wybieracie się na wyjazd do Niecieczy ?
Bilety można kupić na kupbilet.pl
Myślę, że trochę ludzi z Opola się wybierze. Fajnie było by siedzieć w jednym miejscu. Jeżeli jedziecie, to na który sektor kupujecie bilety ?
Nie wiem czy jest tam "sektorowy reżim", czy można chodzić po stadionie jak u nas.
Nawet jeżeli ktoś pojedzie, to na pewno nie napisze tego na forum...
Jeżeli jest to jakaś tajemnica, to chociaż umówmy się, że kto jedzie niech kupuje bilet na sektor C lub A. Tylko trzeba konkretnie ustalić na który z tych dwóch.
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
#658"Nie widzieliśmy jeszcze pełnej treści postanowienia, ale raczej nie powinno się oczekiwać walkowerów za te spotkania. Piłkarz na czas sporu był uprawniony do gry w Bruk-Becie." I po spekulacjach.
#659Przecież od początku było wiadomo, że nie będzie walkowerów, to by wywołało zbyt duże zamieszanie, a Pzpn nie pozwoliłby sobie na to, na sam koniec rozgrywek.
#661Sorry Szyman, ruszam mózgiem i dalej nic mi nie przychodzi do głowy... Oświeć mnie proszę. Możesz to zrobić na priv, żebyśmy się nie "kłócili" na forum.Szyman pisze: ↑poniedziałek, 20 lipca 2020, 21:00Dlaczego nie? To może rusz trochę mózgownicą
#662Czyżycki ponoć przymierzany do Górnika Zabrze.
#663Trojaka i Janasika też nie zobaczymy w przyszłym sezonie.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#665Przynajmniej, z tego co pamietam wszyscy, odejdą na mocy transferu gotówkowego.
#666Trojaka mi nie szkoda, Czyżyka trochę, bo grał bardzo nierówno ale Janasika bardzo. Jeden z najlepszych w Odrze. Jak pożegnamy jeszcze Piecha to już dramat.
#667Czeka nas rozbiór najwyraźniej, troche to boli, że zawodnicy którzy stanowili o sile drużyny odejdą od nas. Nie chciałbym czwarty sezon drżeć o utrzymanie.
Zobaczymy, jakie wzmocnienia poczyni klub.
Zobaczymy, jakie wzmocnienia poczyni klub.
#668No niestety, jesteśmy w takim miejscu, że możemy co najwyżej ogrywać tych młodszych zawodników, czyt. Czyżycki, Janasik po to, żeby za jakiś czas byli gotowi do gry w Ekstraklasie. Dlatego trzeba monitorować niższe ligi i takie perełki wyłapywać i fajnie że w końcu się to dzieje w naszym klubie. Z drugiej strony jest to sygnał dla młodych piłkarzy że grając dobrze w Odrze, można wybić się do lepszego klubu. A Trojakowi chyba kończył się kontrakt.
#669Trojak 1 liga, Janasik i Czyżyk Ex.
#670Szkoda ich, pewnie odejdzie jeszcze Piech. Czyżby znów czekała nas do ostatniej kolejki walka o życie? Nudne to się staje.
#671Spokojnie, po co już jakieś czarne scenariusze, jak jeszcze jednego nie skończyliśmy ;)
#672Ale teraz wydajemy się silniejsi organizacyjnie. Mądrzejsi. A przede wszystkim doczekaliśmy się sztabu na którym można polegać. Więc nie ma się co martwić na zapas. Na pewno będą dobre ruchy transferowe. A im bliżej będziemy budowy stadionu tym większe będzie "przyzwolenie" z ratusza na lepsze wyniki niż środek tabeli 😉
#673Odejscie Trojaka to decyzja klubu czy jego?
#674Pytanie co się stanie jak Korona nie przystąpi do rozgrywek 1 ligi.
#675Trojaka, dostał nieporównywalnie lepsze warunki w pewnym pierwszoligowym klubie od lat walczącym o awans, ale specjalnie daleko od Opola nie odjedzie jakby chciał je odwiedzić w okresie świątecznym czy coś ;)