Re: Nowa Odra - #opolskaMOC
#103Pamiętajcie że najlepszą i najbezpieczniejszą formą złożenia wniosku o uczestnictwo w stowarzyszeniu jest wysłanie go pocztą na adres Odry koniecznie za potwierdzeniem odbioru. Inaczej po prostu może trafić do kosza a nikt z nas nie będzie miał żadnego dowodu że taki wniosek złożył.
#105Można ale zapewne nie dostaniesz tam potwierdzenia że go złożyłeś więc bezpieczniej wysyłać pocztą za potwierdeniem odbioru.wijamurzyn pisze: ↑poniedziałek, 8 lipca 2019, 20:35Można osobiście dostarczyć wniosek do siedziby klubu?
#106Mozna takiego potiwerdzenia zazadac i potem co pare dni dopytywac.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#109Bardzo dobre, nie ma co się zastanawiać, trzeba działać. Niewykorzystanie takiego potencjału i takiej kompetentnej osoby byłoby frajerstwem. Moje spojrzenie na futbol jest niemal identyczne jak pana Radosława.
#110Ja właśnie skończyłem oglądać konferencję i również jestem 'kupiony'. Dużo kwestii zostało wyjaśnionych, kilka obaw rozwianych. Przy okazji wcześniej podpytałem znajomych ze środowiska piłkarskiego o osobę p. Soperczaka i uważam, że jest to duża szansa na wyczekiwaną profesjonalizację klubu. Dość z małomiasteczkowym podejściem a'la LZS, Odra musi tempem rozwoju dorównać miastu, żeby, w perspektywie 5-10 lat, móc się liczyć na arenie ogólnopolskiej. Jednym słowem: popieram tą inicjatywę.
#111Do pełnienia pewnych stanowisk trzeba mieć predyspozycje. Pan Wójcik jak na razie takich predyspozycji nie wykazuje. A przed Odrą mnóstwo pracy, aby stała się solidnym klubem. Klubem z wieloma kibicami z Opola i całej Opolszczyzny. Obecny Zarząd nie jest w stanie wykonać kolejnych kroków, bo na obecnym etapie ma problem z elementarnymi rzeczami organizacyjnymi. Z kolei doświadczenie i efekty pracy Pana Soperczaka w rozwoju Football Academy od początku powstania do teraz robią wrażenie. Myślę, że wielu kibiców zgodzi się również z jego wizją funkcjonowania Odry. Wypełniajcie, więc deklaracje członkowskie.
#112obawiam się, że prezessinho również pośród swojej firmy zrobi mobilizację i jeśli chodzi o ilość członków to będzie to wyrównane. wydaje mi się, że powinna być presja na miasto żeby po prostu poparli nowy projekt bo jest on po prostu profesjonalny a nie taka padaka jak do chwili obecnej.
#113Najlepsza propozycja byłoby aby Karol i cały zarząd podał się do dymisji, ale wątpię aby miał do tego jaja
#114A czy jest możliwość sprawdzenia ilu jest członków stowarzyszenia w danym momencie?
#115Karol Wójcik: „Myślę, że najpóźniej w czwartek sfinalizujemy rozmowy z dobrze znanym w Opolu marketingowcem, który zajmie się tą działką w sposób profesjonalny, bo faktycznie w tej kwestii ostatnio było sporo niedociągnięć.”
Ciekawe o kim mówi
Ciekawe o kim mówi
#116To chyba nie ważne o kim mówi, zaraz będzie tak jak z ostatnimi analitykami czy specami od marketingow, którzy w klubie długo nie popracowali...
#119Jeszcze twierdzi ze wszystkie wnioski będą przyjęte i zaakceptowane i dla niego nie ważne do rządzi. Dla niego liczy się dobro Odry
#120Skąd masz te informacje? Jeśli to prawda, to chyba wkoncu Odra doczeka się zmian na lepsze:)
#121NTO.
- Załączniki
-
- IMG_20190709_221916.jpg (96.6 KiB) Przejrzano 13032 razy
#122Mówić a robić to dwie różne rzeczy co jak co ale my Polacy powinniśmy o tym dobrze wiedziec ;)
#123Panowie.
Gorąco zachęcam każdego by wstąpił do stowarzyszenia i wysłał wniosek.
Jeśli ktoś jest nie zdecydowany to przypominam że samo wstąpienie do stowarzyszenia to nie jest jeszcze wspieranie p. Soperczaka a pokazanie obecnemu prezesowi, że coś się dzieje.
Realne wsparcie p. Soperczaka będzie dopiero gdy przyjdziecie na walne zgromadzenie i zagłosujecie za jego kandydaturą.
Apeluje do każdego by również na profilu FB w komentarzu wrzucał zdjęcie wniosku - tam realnie możemy pokazać ile nas tak naprawdę jest - na teraz niestety zrobiło to dosłownie kilka osób.
W grupie siła! Teraz rozgrywa się najważniejszy mecz naszej Odry a my w nim mamy decydujący udział.
Gorąco zachęcam każdego by wstąpił do stowarzyszenia i wysłał wniosek.
Jeśli ktoś jest nie zdecydowany to przypominam że samo wstąpienie do stowarzyszenia to nie jest jeszcze wspieranie p. Soperczaka a pokazanie obecnemu prezesowi, że coś się dzieje.
Realne wsparcie p. Soperczaka będzie dopiero gdy przyjdziecie na walne zgromadzenie i zagłosujecie za jego kandydaturą.
Apeluje do każdego by również na profilu FB w komentarzu wrzucał zdjęcie wniosku - tam realnie możemy pokazać ile nas tak naprawdę jest - na teraz niestety zrobiło to dosłownie kilka osób.
W grupie siła! Teraz rozgrywa się najważniejszy mecz naszej Odry a my w nim mamy decydujący udział.
#124Czy w razie głosowania zmian w zarządzie stowarzyszenia można głosować w inny sposób niż będąc osobiście na miejscu?