Ja nie mam o czym z obecnym Zarządem rozmawiać. Już na walnym mecenas Meissner groził mi odpowiedzialnością karną za "powielanie plotek", a Karol obwiniał mnie imiennie za wszelkie nieszczęścia. Mi się już po prostu nie chce i nie zależy. Mam się kopać z koniem? Dołączyłem do licznych ludzi zakochanych w Odrze po uszy, którzy już po prostu mają w dupie. Jak takiego człowieka jak Sagan udało się zniechęcić to co dopiero innych.
Mam rozmawiać o pensjach piłkarzy? Pensjach pracowników? O tym jak wyglądają umowy? Cytować maile? Pisać z czyjej stajni przychodzą piłkarze? Jak są traktowani ludzie w klubie? Ilu pracowników nie wchodzi do klubu jak widzi auta Zarządu lub Dyrektora? W ostatnim miesiącu dzwoniło do mnie kilku pracowników klubu żeby wylać żale. Nawet nie do końca wiem czemu, bo skłamałbym mówiąc, że to jacyś moi dobrzy znajomi. Wymieniać punkt po punkcie ich kłamstwa z 2,5h spotkania? Piłkarze tego nie chcą, bo nie chcą sobie szkodzić w środowisku, pracownicy klubu tego nie chcą, bo przecież nie będą ganiać po sądach i zeznawać i sobie utrudniać. Oni chcą dostawać swoje pensje i pracować. Nie każdy ma komfort jak ja. Już dyrektorzyna Juszczyk wysłał mi pisemko od gównoprawnika, że mam go przeprosić na forum. Dostał kontrpozew od mojego prawnika i tyle o nim słyszałem, a teraz pracuje przy marketingu maszyn rolniczych. Ilu osób ma w Opolu komfort żeby iść na wojnę z Wójcikami? Ilu ma prawników na telefon żeby nie zamknąć ust przy pierwszej groźbie?
Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2019/2020. Runda jesienna. Spekulacje, transfery
#401Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.