Re: Bilety, karnety, Karta Kibica - nowy system 2017

Sprzedaż karnetów ruszy w poniedziałek za pośrednictwem naszego systemu bilety.odraopole.pl (kliknij TUTAJ) oraz w kasach biletowych stadionu. Harmonogram sprzedaży stacjonarnej:

poniedziałek 12:00-16:00
wtorek 14:00-18:00
środa 14:00-16:00
czwartek 14:00-16:00
piątek 14:00-18:00

Wraz ze sprzedażą karnetów, prowadzona będzie też oczywiście przedsprzedaż biletów na inauguracyjny mecz sezonu z GKS-em Tychy.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

Po chwili też doszedłem do tego samego wniosku, że na karnecie jest wydruk miejsca siedzącego. Jakby jeszcze było to samo miejsce to doładowanie miałoby sens, ale w poniedziałek było już 80% starych miejsc zajętych. Niestety mam nowe miejsce. Nie doszukałem się w regulaminie dosłownej informacji , gdzie odbiera się karnety i karty kibica po rezerwacji elektronicznej. W domyśle pewnie w kasie, ale w regulaminie powinno to być wprost napisane.

O dystrybucji biletów jest paragraf 3 Regulaminu, który brzmi:

1. Bilety, karty kibica oraz karnety na Mecze można nabyć za pośrednictwem następujących kanałów sprzedaży:
a) Portal internetowy: bilety.odraopole.pl
b) Stadion OKS Odra Opole, ul.Oleska 51, 45-231 Opole.
2. Organizator zastrzega sobie prawo do sprzedaży biletów oraz karnetów za pośrednictwem innych kanałów niż określone w ust. 1.
3. Wyrabianie kart kibica odbywa się podczas sprzedaży karnetów oraz biletów na mecze ligowe i pucharowe.
4. W punkcie kasowym oraz w aplikacji internetowej jednorazowo można nabyć nie więcej niż 10 biletów dla osób trzecich.

Albo się mylę, albo coś do korekty.

Do przerwy 0:1 pisze:
wtorek, 17 lipca 2018, 8:33
Po chwili też doszedłem do tego samego wniosku, że na karnecie jest wydruk miejsca siedzącego. Jakby jeszcze było to samo miejsce to doładowanie miałoby sens, ale w poniedziałek było już 80% starych miejsc zajętych. Niestety mam nowe miejsce. Nie doszukałem się w regulaminie dosłownej informacji , gdzie odbiera się karnety i karty kibica po rezerwacji elektronicznej. W domyśle pewnie w kasie, ale w regulaminie powinno to być wprost napisane.

O dystrybucji biletów jest paragraf 3 Regulaminu, który brzmi:

1. Bilety, karty kibica oraz karnety na Mecze można nabyć za pośrednictwem następujących kanałów sprzedaży:
a) Portal internetowy: bilety.odraopole.pl
b) Stadion OKS Odra Opole, ul.Oleska 51, 45-231 Opole.
2. Organizator zastrzega sobie prawo do sprzedaży biletów oraz karnetów za pośrednictwem innych kanałów niż określone w ust. 1.
3. Wyrabianie kart kibica odbywa się podczas sprzedaży karnetów oraz biletów na mecze ligowe i pucharowe.
4. W punkcie kasowym oraz w aplikacji internetowej jednorazowo można nabyć nie więcej niż 10 biletów dla osób trzecich.

Albo się mylę, albo coś do korekty.
Masz rację . Jakby to Kobuszewski w kabarecie "Dudek" powiedział : " niedomowienie, wężykiem Jasiu, wężykiem"

wijamurzyn pisze:
poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:51
Zarezerwowałem bilety na mecz z Chrobrym i niechcący kliknąłem "zapłać teraz", więc wróciłem i kliknąłem "płacę później" i teraz mam przy biletach ikonę "oczekiwanie na potwierdzenie płatności". Da się jakoś to anulować i rezerwować ponownie?
Jak kupowalem bilet na Jastrzebie to cos mi sie zwiesilo, po ponownym zalogowaniu i kliknieciu w (chyba) moje bilety byla opcja anuluj rezerwacje, jak w nia kliknalem to rezerwacja sie anulowala i moglem kupic jeszcze raz. Za drugim razem bylo juz bez problemu
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

Szyman pisze:
poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:54
wijamurzyn pisze:
Zarezerwowałem bilety na mecz z Chrobrym i niechcący kliknąłem "zapłać teraz", więc wróciłem i kliknąłem "płacę później" i teraz mam przy biletach ikonę "oczekiwanie na potwierdzenie płatności". Da się jakoś to anulować i rezerwować ponownie?
Jak kupowalem bilet na Jastrzebie to cos mi sie zwiesilo, po ponownym zalogowaniu i kliknieciu w (chyba) moje bilety byla opcja anuluj rezerwacje, jak w nia kliknalem to rezerwacja sie anulowala i moglem kupic jeszcze raz. Za drugim razem bylo juz bez problemu
U mnie nie ma takiej możliwości. Miejsca są jakby zajęte na podglądzie, a nie mam opcji zapłaty.

wijamurzyn pisze:
poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 18:21
Szyman pisze:
poniedziałek, 13 sierpnia 2018, 17:54
wijamurzyn pisze:
U mnie nie ma takiej możliwości. Miejsca są jakby zajęte na podglądzie, a nie mam opcji zapłaty.
jak wejdziesz w opcje moje bilety to powinieneś mieć opcje "anuluj zaznaczone rezerwacje" na lewo od guzika "Płacę"

ja tak anulowałem bilet, tez miałem zaznaczone miejsce a nie moglem nic zrobić - wcisnąłem anuluj i kupiłem jeszcze raz
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

Wczoraj była akcja Bądz 30 min przed meczem.
Pojawiam się 35 min przed bo wejdę ja zawsze a tu 15 min stania do kołowrotka.
Ten system ma problem z czytaniem biletów tylko karnety przechodzą sprawnie.

Jak długo nie będzie czynny kołowrotek nr 4, zepsuł się na pierwszym meczu jesiennym i nic nikt z tym nie zrobił.

Byłem też świadkiem zdarzenia gdzie młody człowiek poruszał się przy pomocy kul, przyłożył karnet i zanim ponownie wziął kulę nie zdążył pchnąć bramki i musiał rozpaczliwie szukać innej metody wejscia bo karnet już był nieaktywny. to chyba można poprawić?