LooZ^ pisze:Jacelinho pisze:Przegramy kolejne 2 wyjazdy to ciekawe co powiesz Looz
A co mam kurwa powiedzieć? To że mam mózg, a debile wyzywający na FB od "jebanych dziadów" nie?
Z całym szacunkiem Looz ale trochę przesadzasz. Miłość do Odry trochę zaczyna Ci przesłaniać rzeczywistość.
Za przeproszeniem w dupie to mam jakim trenerem jest Smyła,Furlepa, Smółka, Mourinho. Nawałka czy Kowalski z B klasy. W dupie mam to który z wymienionych będzie trenował Odre, wiesz co się liczy ? Wyniki . Tak jest na całym świecie. Dla przykładu Paszulewicz i jego ostatnie pół roku w Grudziądzu.
Prawda jest taka, że Furlepe broniły wyniki, start z Kluczborkiem ma niczego sobie.
Odra jak na razie na wiosne gra tragicznie w 4 meczach zdobyliśmy 1 punkt więc ludzie mają prawo być wkurwieni.
Nie bronię tych, którzy zwalniają trenera i jadą po piłkarzach ale też nie można mówić że jest dobrze bo zagraliśmy jak równy z równym z Chojnicami. I co z tego ? ile z tego mamy punktów ?
Pamiętam jak na początku sezonu gdy ludzie narzekali, że Odra gra bardzo defensywnie itd. to broniłeś trenera mówiąc, że buduje drużyne od defensywny, dopiero później się skupia na ofensywie. Niestety ale ofensywy nadal nie widać a obrona się chyba rozsypała.