Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

Mam takie pytanie do was..nie wiem może jestem ślepy albo zbyt tępy ...Gdzie do kurwy nędzy mogę kupić sobie/bratu/kuzynowi..komukolwiek koszulkę albo gadżet z logiem Odry ? Na stronie nic nie widzę...? Będzie jakaś seria nowych gadżetów ? Tak jak było to 3 lata temu ? A jeśli nie, to czy ich wszystkich w zarządzie pojebało ? Kuźwa , zamiast pójść na fali popularności, robimy 2 awanse w 2 lata będąc o krok od wielkiej piłki, nakręcać to wszystko, jakieś stoisko utworzyć w solarisie/karolince czy innym CH ... promować tą Odrę ...ja już nie mówię o sklepie internetowym, takim jak ma np Lech ( choć wystawienie tego na allegro to raczej problem nie jest) ...kopnąłbym w dupe kogoś kto odpowiada za promocję klubu ...o ile byłoby kogo kopnąć, bo mam takie wrażenie, że chyba jednak nie ... na święta bratu koszulkę chciałem kupić ...hehe dobry żart wszystko praktycznie wyprzedane... Gdyby nie jednaodra, to żadnego gadżetu nie byłbym w stanie nabyć. Fatalnie to wygląda pod względem marketingowym..

W sumie terminarz idealny.

19. maja 2018, Oleska 51, godzina 19:45
Odra Opole - Ruch Chorzów

Odra na 2 kolejki przed końcem po 37. latach zapewnia sobie awans do Ekstraklasy.

;))
w tym sezonie mecze mamy po GejKSie
To co? Piłkarsko dobrze, nasz nowy trener analityk będzie miał blisko do oglądania naszych rywali.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

LooZ^ pisze: To co? Piłkarsko dobrze, nasz nowy trener analityk będzie miał blisko do oglądania naszych rywali.
A nic, chodzi mi tylko o system kołowy, w którym ktoś zawsze gra po kimś a zirytował mnie najbardziej po "przegranym" sezonie przez Smółkę, kedy to mieliśmy mecze po Polonii Bytom

najbardziej podoba mi się komputerowo rozlosowywany terminarz Premier League, gdzie jest tylko kilka kryteriów, które muszą zajść aby mogła wystartować liga co wiąże się z tym że runda rewanżowa w cale nie jest taka sama jak na jesień, co w mojej opinii jest ciekawszym rozwiązaniem dla kibiców jak i dla samych klubów również.
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

Garść transferowych doniesień piłkarskich. Tym razem z Odra Opole
Upadł temat pozyskania bramkarza występujących w 4 lidze niemieckiej rezerw FC Koeln Matthiasa Hamrola. Mający 23 lata i również polskie obywatelstwo Niemiec już nie trenuje z Odrą. Sprawdzany przez opolski klub Grzegorz Wnuk z MKS-u Kluczbork, jak informowaliśmy wczoraj jest blisko Chojniczanki Chojnice i właśnie z tym klubem 1 ligi podpisał umowę.
Mało prawdopodobne jest też, że do Odry trafi 22-letni obrońca Zagłębia Sosnowiec Konrad Budek (na zdjęciu z lewej). Trener Mirosława Smyła chciałby natomiast, żeby w zespole został 19-letni ofensywny zawodnik SMS-u Łódź Bartłomiej Maćczak, który zdobył gola w sobotnim sparingu z GKS-em Katowice.
Wiele wskazuje na to, że nie zostanie przedłużona wygasająca z końcem czerwca umowa z napastnikiem Łukaszem Staroniem. Może on trafić do jednego z klubów z Łodzi (ŁKS, Widzów).
Blisko natomiast jest podpisania kontraktu przez najlepszego strzelca z poprzedniego sezonu - Szymona Skrzypczaka. Grał on tylko wiosną na zasadzie wypożyczenia z Górnika Zabrze i zdobył dziewięć goli prezentując przy tym dobrą grę.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.